Vždy existuje důvod k úsměvu.

Doporučený
Trochu jiné zprávy

Usmívejte se
I když to nové, pěkné, se ještě skrývá mezi hromadou bolesti.

Vždy můžeme najít něco, co nás posune do pozitivního stavu mysli. Vždy se najde důvod k úsměvu. Vím, že se může zdát, že se svět rozpadá, ale můžete se na to také dívat z perspektivy, že je v procesu hlubokého léčení. Můžete se usmívat nad tím, že dochází k masovému probuzení skutečnosti, že způsob, jakým společnost funguje, v současnosti nevede k tomu, aby všichni prosperovali. Nevyživuje pokračující osobní a kolektivní evoluci, která by mohla vést k mimořádným skokům ve vědomé evoluci. Musí selhat a rozpadnout se, a čím rychleji, tím lépe. Chaos dnešní doby se na celém světě stupňuje. Ne, to opravdu není důvod se trápit, naopak, čím rychleji se to rozpadne, tím rychleji lze začít znovu a hlavně JINAK.
Nové vědomé paradigma, které je založeno na větší harmonii, soudržnosti a rovnováze, může nakonec vést k tomu, co by filozof nazval supra mentální transformací. Takže v případě globálních výzev a rozpadu našeho umělého společenského matrixu zcela mimo naši větší realitu, to je důvod k úsměvu. Můžeme to posunout na místní, lokální úroveň a zamyslet se i nad svým osobním životem. Ať se ocitneme v jakékoli náročné situaci, vždy existuje něco, na co můžeme zaměřit svou pozornost a vidět, že je to něco, v čem  můžete být optimističtí. Žádná situace není nikdy úplně 100% dobrá nebo špatná. Nežijeme ve světě absolutních hodnot.
Slovy básníka, co se stane, když najdete důvod k úsměvu: 
Usmívej se a svět se bude smát s tebou. 
Usmívej se, všechna láska světa, je ve tvých rukou.
Hledejte úsměv.

Líbí se mi to, protože to poeticky vysvětluje, jak pozitivní energie, kterou jste si právě svým úsměvem vytvořili a sdíleli se světem, bez ohledu na to, co se děje ve vašem životě nebo ve světě, pomůže generovat pozitivní energii i od ostatních.
To v masovém měřítku pozvedává kolektivní vědomí a vede ke konstruktivnějšímu a lepšímu zážitku pro všechny.
Řešení se objevují přirozeně a problémy se řeší. Láska je ve vašich rukou a ve vaší schopnosti sdílet ji s ostatními a celým světem.
Můžete doslova vyléčit svět, i když je to jen v malém. Prostě najděte něco pozitivního, na co se můžete soustředit, a generovat více pozitivní energie, která pak proniká do zbytku kolektivního vědomí. Každý z nás je součástí stejného pole kolektivního vědomí. To znamená, že se všichni navzájem ovlivňujeme, každou myšlenkou, slovem a činem, který uděláme. Dokud jste ve fyzickém těle, není možné se z toho dostat ani pryč. Tato dynamika každého ovlivňujícího všechny ostatní s sebou nese větší důležitost, když zvážíme, jak myslíme, mluvíme a jednáme v reakci na zkušenosti, které máme. To je všechno...je to jen zážitek. 

Věci se dějí, nedějí se nám.

Jakákoli tragédie, ke které dojde, je zážitkem. Každý mimořádný úspěch je zážitek. Existuje v přítomnosti, ale to je vše. Nemusí existovat věčně, ani mu v přítomnosti nepotřebujeme dávat větší moc nad námi. Pokud je to něco, co nám způsobuje utrpení, můžeme posunout naši pozici uvědomění, abychom našli něco pozitivního, co nás může rozesmát. Nebudu zůstávat déle v tom zážitku. To je zásadní krok z jednoho hlavního důvodu. Když se naladíte na „nižší“ vibraci, postavíte se do fronty s realitou, kde se objeví mnohem více podobně náročných zážitků. Když se naladíte na „vyšší“ vibraci, najednou zjistíte, že zažíváte mnohem více lepších zážitků. Váš bod zaměření vás přivede a sladí s tím, na co se zaměřujete.
Až se příště ocitnete v úzkosti, strachu nebo vzteku, hledejte kolem sebe něco, co může zvýšit vaši vibraci a dostat vás z těchto sebedestruktivních stavů vědomí. I když někdy mohou být užitečné je zažít na chvíli, pokud je budete držet příliš dlouho, začnou ubližovat vám a kolektivnímu vědomí, jehož jste intimní součástí. Kolektivní vědomí ve vaší úrovni neznamená ,, celý svět,, znamená kolektivní vědomí lidí ve vaší blízkosti. Od dětí po pokladní v sámošce. 

(0 - počet hlasů)
Přečteno 221 krát

Více z této kategorie:

« Nebojte se Je všímavost těžká? »