8.5-14.5.2023
8.5-14.5.2023

Náhled na týden od 8.5 do 14.5.2023

Astrologie

Co čekat v týdnu od 8.5 2023-14.5.2023?

neděli7.5. vstoupila Venuše do Raka. V Raku je stále ještě i Mars. Pomyslně táhnou za jeden provaz a nehádají se. Venuše je v Raku spokojená, je pro rodinu a harmonii, zaměřuje se i na finance a dobré nápady a Mars je sice v Raku nespokojen, ale pomáhá jí. Na fyzické rovině ubude hádek a konfliktů, napětí a běsy, které byly okolo Úplňku 5.5. Ty se začínají rozvolňovat.

úterý 9.5 se Slunce s Uranem velmi blízko přiblíží k sobě, téměř na dotek. Slunce je v Býku, Uran je také v Býku. Býk je znamení, které umí pracovat s hmotou, má rád dostatek všeho, a umí i proto leccos udělat. Je stálý, nemá rád změny a je pohodlný, to je teď Slunce, které je až do 20.5 v Býku, jenže Uran je buřič, jakmile je něco, co je sice pevné, ale stagnuje, hned to zboří, na fyzické rovině se může projevit tak, že se konečně odvážíme uskutečnit ten nápad, který nosíme již nějaký čas v hlavě. V tom nám pomůže i Pluto, které stojí na 1 stupni Vodnáře, i když je retrográdní, tedy couvá, podporuje nové začátky a dává odvahu. Toto postavení je opět po 240 letech, tedy je v našich životech opravdu ojedinělé. V úterý a ve středu bude Luna ve znamení Kozoroha, Kozoroh je zemské znamení, tedy všechny aspekty země budou umocněny, vše, co může růst, bude podpořeno. Kozoroh je s Býkem v jedné partě. Kozoroh je dříč a workoholik...

Astrologický průběh.

Čtvrtek a pátek je Luna ve Vodnáři, a to znamená nebát se nových výzev a nápadů. Fouká svěží vítr do plachet

sobotu bude v souladu Venuše se Saturnem. Venuše je planeta, lásky, krásy, harmonie, podporuje i finance a vydělávání financí skrze harmonické projekty. Doma je v Býku a ve Vahách, v Býku je i Slunce, a tak se vzájemně doplňují. Saturn ve své podstatě je přísný učitel, který je doma v Kozorohu a Kozoroh jako znamení, které vládne v kruté zimě je strohý a nic neodpustí. Teď je však ve vodních Rybách, kde všechny tyto aspekty jsou změkčeny vodou, Rak je také voda, budou si rozumět. Navíc Ryby jsou posledním znamením zvěrokruhu, dovolte věcem, které už dosloužily odejít.

Máme na vše co si zamaneme.

Tento týden, bude o nových startech, odvaze a sebeprosazení. Jen nezapomínejte, že i když na každého působí tyto konstelace různě, základ bude stejný, touha prosadit se, bude společným jmenovatelem. Jelikož záporným rysem Raka (v Raku je Venuše a bude celý měsíc) je vztahovačnost, ublíženost, pamatování si zasutých křivd, dávejte pozor jak na ty nové nápady a jejich uskutečnění jdete, zda se to někomu nemůže jevit, jako, že máte drsné lokty, berete cizí nápady apod. To je pak na hádky zaděláno hned, zvláště v rodině, kde může vzniknout pocit ublíženosti ať už je či není oprávněný.

Další rady, jak na to.

Z karet chrámu moudrosti Thot nám vyšly karty.

Karta energie – Plnost a Bohatství, ta nás podporuje jít si za svým štěstím tady a teď, dodá nám vedení a odvahu všude kde bude potřeba.

Karta uzdravení – je Důvěra.

To je vedení, že s důvěrou máme jít vpřed, pokud si důvěřujeme jdeme vždy tam kam máme jít a vše se daří, proto si hlídejme skeptické myšlenky, které jsou brzdou na naší cestě. 

Karta zdroje – Láska.

Dovolte si milovat to co tvoříte a uvidíte, jak to poroste.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Tento týden si sáhneme na ten pomyslný kousek štěstí ať už pro jednoho každého z Vás to znamená cokoli. Do 11.6. máme šanci vše, co začneme také uvést do dlouhodobého života, který bude odrazem našich snů. Je ideální čas začít nejen s novými plány, projekty, ale i sebedůvěrou bez níž nejde jít dál.

(1 Hlasovat)
Přečteno 122 krát

Více z této kategorie:

Náhled na týden od 15.5.-21.5. »