Náhled na týden od 15.5.-21.5.

Doporučený
Astrologie

Náhled na týden od 15.5.-21.5.

Zkuste žít své sny pro sebe, a za sebe.

15.5. Merkur direktivní

16.5. Jupiter jde do Býka

17.5 KVADRÁT – NAPĚTÍ Jupiter – Pluto oba na 0 st.

19.5 Novoluní v Býku

20.5 Mars přestupuje do Lva

21.5 Slunce vstupuje do blíženců

Konečně vpřed!

Od pondělí 15.5. si můžeme začít oddechovat. Merkur se obrátil do přímého směru a všechna ta zdržení, poruchy, nejasnosti v komunikaci končí. Co máte rozpracováno, máte vyhodnoceno, že jde dál, začněte svazovat volné konce, a i když možná ještě se staženým žaludkem, ale jděte do všech nových realizací, po kterých toužíte.

V úterý 16. května vstoupí plynný obr Jupiter poprvé od roku 2011 do Býka a zůstane až do května 2024.  Jupiter v Býku je zaměřen na hmotu. Vše, co jsme v Beranu zasadili, ujalo se, teď můžeme dovést do sklizně. Rozběh oproti Beranu bude pomalejší, Býk nemá rád spěch, naopak miluje klid a dobře rozmyšlené plány. Jde svým tempem, ale vytrvale a k úspěchu.

Ve středu 17.5. se vytvoří mezi Jupiterem v Býku a Plutem ve Vodnáři napětí. Vodnář je vizionář, má rád rychlé změny, kdežto Býk má rád své jisté a promyšlené. Oba jsou na 0 st. To je začátek. Signalizuje nám to tedy, že pokud se pohledem Pluta podíváme na projekty, záležitosti, které jsou připraveny k realizaci, radí nám toto spojení ještě jednou vše promyslet, zkontrolovat, případně poupravit a vyrazit vpřed s vytrvalostí Býka a Vodnářskou kreativitou měnit věci za pochodu.  Každé znamení si všimne Byčího startu. Dunění země nepůjde přeslechnout a na každém z nás bude, jak uchopí. Jupiter je často popisován jako planeta přinášející štěstí, ale štěstí vzniká, když jste ochotni riskovat, následovat své předtuchy a využít každou příležitost k rozšíření svého světa.

V pátek 19.5. nastává Novoluní v Býku. Býk symbolizuje, plodnost, hojnost, třetí oko, je navázán na Plejády, které jsou zdrojem světla. A ohromné síly centrálního Slunce. Spolu s Plutem, Venuší v Raku je to opravdu velmi silný možný začátek něčeho, na čem jsme již delší dobu pracovali, neposouvali se a teď lze provést ten kvantový skok. Nestane se samo, ale máme velikou podporu planet, když si nebudeme jistí, něco bude jinak a jiné nové situace. Skrze intuici budeme vědět.

Pondělí + úterý je Luna V Beranu, spolu s rozbíhajícím se Merkurem, budeme mít dostatek odvahy a kreativity, vychytat mouchy a vypilovat věci ke spuštění. Budeme mít i dost energie a pokud se objeví chvilková ne nálada snadno si s ní poradíme. Jen mějte na paměti, že energie jsou stejné pro všechny a můžete se srazit s někým kdo bude mít stejný nápad, vizi, a boj je zbytečný, dejte v tu chvíli na svou intuici a najděte svou vlastní novou cestu. Prostě si řekněte ,, Pluto ve Vodnáři,, změna je život…

V úterý večer vstupuje Luna do Býka a obr Jupiter také. Luna v Býku je praktická a spolu s Jupiterem dokáží dávat věci do pohybu. Jen buďte obezřetní, mohou se vyloupnout věci z minulosti, není to o tom mít strach. Spíše si dávejte pozor, zda v hlavě nemáte novou realitu, ale vytváříte starý, ne nový vzorec. Býk je staromilec, chvíli mu trvá, než se naplno rozejde novým směrem.

Také nic neodkládejte, pokud se hlásí o slovo stará záležitost, ať se vám chce či ne, vyřešte ji, zbavíte se jí jednou provždy. Luna v Býku zůstává až do pátku 17.55 h (numerologicky výsledná 9, dozrání, konec učení se, moudrost získaná životem a je trvalá) kdy nastává Novolunní v Býku. Pátku vládne Venuše, která je i vládkyní Býka. Je tedy důležité si v pátek udělat čas, vytřídit si vše staré, definitivně odložit a řešit jen to nové, života schopné, Co jsme v Beranu zasadili, teď vidíme a zhmotňujeme.

V sobotu jde Mars do Lva. Ve Lvu ožije, Lev je stejně jako Mars ohnivý a ve vodě byl jako uhašený plamen. Dodá to doznívajícímu Novu energii a můžete mít úplně klidně nabitý pracovní víkend.

V neděli totiž přestupuje Slunce do vzdušných Blíženců. Vzduch rozfouká kreativní oheň, a tak je před námi zajímavý měsíc.

Celý tento týden je o mocném nádechu, kdy už také začneme vidět první hmatatelné výsledky naší práce a tužeb.

Vzhledem k Novoluní a konci Býka, jsem dnes sáhla po runách.

Hagalaz, Inguz, Os, Eolh.

Hagalaz je co bylo, napětí, rozkoly a rozmrzelost.

 Inguz a Os je tady a teď.

Inguz je řídícím Bohem run, je to o hmotě, odvaze jít si za svým,

 Os tomu dodává vnitřní vedení, úspěch v komunikaci.

 Eolh ochranu Losa, který je klidný, ale v případě ohrožení zasáhne neuvěřitelnou silou.

Buďme si tedy vědomi sami sebe, svých plánů a jděme neohroženě vpřed. Možná nepůjdeme raketovou rychlostí, ale půjdeme pomalu a jistě a hlavně trvale.

(1 Hlasovat)
Přečteno 127 krát

Více z této kategorie:

« Náhled na týden od 8.5 do 14.5.2023