Svlékněte svou starou kůži

Doporučený
O duši

Vzdejte se strachu, svlékněte svou starou kůži.

Měli jste někdy pocit, že vztah, práce nebo komunita, ve které jste už prostě nevyhovují?  Zdá se vám, že vás nikdo nevidí a vy jste pro všechny lidi, záměry a účely neviditelní? Toužili jste se vymanit a udělat něco jinak, i když jste si nebyli jisti, co přesně? 

Tento pocit neklidu a postavení outsidera v situacích ve vnějším světě je často způsob, jak vás chce váš Duch pošťouchnout. Je to způsob, jakým se Spirit snaží otevřít vaše oči skutečnosti, že jste už připraveni svléknout svou kůži a vyzkoušet nový způsob bytí, myšlení a života pro vaši velikost.

Může být znervózňující být na tomto místě „země nikoho“, kde zvažujete opustit životní styl nebo komunitu, která vás nerespektuje na nejzákladnějších úrovních duše, ale zatím nemáte ani tušení. o tom, kam směřujete nebo jaká by měla být vaše nová a vylepšená realita, nebo jak a kam dál. Jen vnitřně víte, že tam kde jste teď, už to není ono a chcete jinam. 

Toto je bod, ve kterém může nastat úzkost, spolu s myšlenkami a otázkami, jako jsou :

„No, co mám teď dělat? Musí existovat něco, co mohu DĚLAT, abych našel rodinu své duše, dokonalý vztah nebo práci! Jak to poznám, když to najdu? „Vidím, že cesta přede mnou bude osamělá. Nebylo by lepší – dokonce bezpečnější – zůstat u toho, co vím? "Jak mám vědět, že to není začátek toho, že se ze mě stane samotář a budu odstrčen ze společnosti?" Myšlenka na to, že budu ještě izolovanější, není ta, která by mě bavila…“Může tento vnitřní dialog pokračovat do té míry, že se nakonec úplně ochromíte strachem. Toto je druh strachu, který vám znemožňuje podniknout rozhodné kroky k zavření starých dveří a vydat se na dobrodružství hledání a otevírání nových, vzrušujících, naplňujících váš život.

Intuice a životní instinkt.

Není to legrační, že právě v tomto místě silného strachu leží vaše intuice a životní instinkt? Váš největší spojenec, zdroj a síla?

Pokud to udeří na strunu (i když nemůžete položit prst na to proč), oslavte skutečnost, že jste dorazili na místo, kde k vám vaše vnitřní moudrost láskyplně a vytrvale promlouvá! Mluvit ? Proč neposlouchat a nezjistit to? než klást otázky, které nikam nevedou? Tato vnitřní moudrost k nám mluví o nejdůležitějších potřebách v našem životě, zaprvé o ponoření se do léčení, odpuštění a sebelásky. Dokážete-li se ponořit do toho, že se odevzdáte prožitku vnějších situací a vztahů, které udržují vašeho Ducha pod kontrolou, a obrátit svou pozornost na sebe uvnitř, obvykle následuje přirozený podvědomý proces škádlení začarované životní cesty, kterou má Duch  v zásobě. Přemýšlejte o tom, jako byste museli projít procesem vidění a potvrzování sebe sama, než vás Spirit může vést správnou cestou – cestou, kde vás lidé a okolnosti mohou potkat tam, kde jste, a také vidět a potvrdit vaši jedinečnost. O to vám přeci jde... Jenže bez cesty dovnitř toho nedosáhnete.

Jste svým vlastním největším spojencem.

Nedílnou součástí tohoto porozumění je přijetí toho, že jste svým vlastním největším spojencem. A co víc, jste nejvyšším vládcem svého života. Vše, co je zapotřebí, je vnitřní přechod od spoléhání se na vnější situace, které vás ctí a naplňují, k uvědomění si, že toto je dar, který si skutečně můžete dát jen vy sami. Jinými slovy, vy jste primárním spolutvůrcem svého života, a když se rozhodnete plně vstoupit do svého vlastnictví této role, dáte svému jemnému, moudrému Duchu fázi, na které můžete vybudovat smysluplnější a propojenější život. Nikdo z venčí vám nemůže dát to, co si můžete a musíte dát jen vy sami.

Přečteno 197 krát

Více z této kategorie:

« Naše duchovní probuzení