Zdraví z přírody

Zdraví z přírody

Zdraví z přírody má za cíl přinášet vám rady, jak jinak na různé neduhy pokud chemie-farmaka nejsou akutně nutná. Vždy je jiná možnost a příroda je mnohem moudřejší a ví co nám nabídnout. Jen se musíme zajímat.

Jetel a štěstí Doporučený

Jetel a štěstí

by

Trojlístek
Nalezení čtyřlístku, může přinést štěstí, ale užívání červeného jetele, jako léčivé byliny může přinést ještě větší štěstí!

Číst dál...
Mňam čokoláda Doporučený

Mňam čokoláda

by

Sladké nemusíte, ale čokoládu ano?
Také patříte do té kategorie, že vám cukr, cukrovinky nic neříkají, ale když v obchodě narazíte na kvalitní čokoládu tak je vaše?

Číst dál...
Cukr, jako falešná berlička Doporučený

Držíte stále diety?

by

Jste ve vleku diet? Řešíte sladké?
Cukr, je, jako falešná berlička. Jsme smutní sníme dort, nudíme se, dáme si zmrzlinu, jdeme okolo pekárny a koupíme si co nejvíce voní. O čem to je? jak se přestat trápit s chutí na sladké aneb psychická potřeba cukru a diety. 

Číst dál...
hubnutí podle typu postavy Doporučený

Hubnutí podle postavy

by

Znáte se?

Typ postavy, resp. somatotyp je tělesná stavba jedince. Každému je dán geneticky a základní, zděděný typ postavy je těžké změnit. Někdo je „od přírody“ drobnější, jiný má třeba široká ramena. Nechápejte to ale tak, že nemůžete ovlivnit to, jak bude vaše postava vypadat.

Číst dál...
Jídlo proti stresu Doporučený

Jídlem proti stresu

by

Jídlo, které vás uklidní.

Znáte ho...Asi každý si z dětství pamatujeme z kuchyně různé vůně, rituály příprav svátečního jídla a možná i ten pocit, který jsme měli.

Číst dál...
jak-na -hlen-vtěle Doporučený

Jak na hlen v těle

by

 Jistě každý zná vše od rýmičky po chronickou rýmu. 
Jak se trvale zbavit zahlenění v těle. Rýma zpravidla za chvíli odezní, jenže co dělat, když je to opakující, a jak se toho zbavit? 

Číst dál...
biotin Doporučený

Biotin

by

Jaká máte střeva?

Říká se, že střeva jsou náš druhý- první a ten hlavní mozek. Jestliže nemáme svá střeva v pořádku - pak ani náš mozek a organismus není v pohodě, v jaké si zaslouží být. Zdravá střeva to je nejen vitalita a radost ze života, ale i delší a kvalitnější život.

Číst dál...
Silná imunita Doporučený

Silná imunita

by

Jste stále na půl nemocní?

Léčivé potraviny pro posílení imunitního systému jsou paradoxně hojně přehlíženy. Mnohdy proto, že o nich nevíme, jaký přínos pro naši imunitu mohou mít. Váš imunitní systém je pod neustálým útokem cirkulujících mikrobů.

Číst dál...
Tělo je moudrý rádce Doporučený

Tělo je moudrý rádce

by

Tělo ví. 
Vaše tělo je vaším chrámem a domovem vaší duše. Má svou vlastní božskou moudrost a znalosti, ale pokud nebudete pravidelně meditovat nebo si nenajdete sami na sebe čas, je pravděpodobné, že si této vrozené moudrosti nebudete vědomi.

Číst dál...
Jídlem ke kráse a vitalitě Doporučený

Jídlem ke kráse a vitalitě

by

Asi každá žena, od určitého věku, zná ten pocit, že se musí hlídat. Zvláště v létě, kdy chodíme jen lehce oděné a každá - v našich očích-nedokonalost těla jde vidět. Seznam produktů pro zdraví a krásu žen aneb co jíst v létě.

Číst dál...
Známé- neznámé byliny Doporučený

Známé- neznámé byliny

by

Všichni víme, že bychom měli denně jíst různé druhy ovoce a zeleniny. 
Desatero kvítí náš život rozsvítí. Často zapomínáme, že bylinky obsahují také mocné živiny, které mohou posílit naše zdraví a vitalitu.

Číst dál...
Příroda nebo chemie Doporučený

Příroda nebo chemie

by

Víte, že:
nemusíte vždy hned sahat po antibiotikách? Víte, že: základem všech léků jsou byliny nebo jejich chemické napodobeniny? Proč tedy nezkusit přírodu na první dobrou? A zase ta antibiotika... 

Číst dál...