jak-na -hlen-vtěle
jak-na -hlen-vtěle

Jak na hlen v těle

Doporučený
Zdraví z přírody

 Jistě každý zná vše od rýmičky po chronickou rýmu. 
Jak se trvale zbavit zahlenění v těle. Rýma zpravidla za chvíli odezní, jenže co dělat, když je to opakující, a jak se toho zbavit? 

Asi si myslíte, že hlen se v těle tvoří při viróze a respiračních onemocněních. Není tomu však tak úplně. Hlen se nám dělá ve všech dutinách v našem těle a také v plících, průduškách, žaludku a je to jako když se zanášejí vodovodní trubky. Voda pak také teče menším proudem. Je-li hlenu v těle moc začne se vytlačovat nosem. Mnohdy to ani nevnímáme, že je náš organismus přetížený, spíše si myslíme, že je to jiná příčina, a tak na příznaky reagujeme obvyklým a navyklým způsobem a nevnímáme, že se naše tělo pokouší zbavit nahromaděného plaku v těle.
To je také důvod proč se doporučuje na jaře a na podzim očistná kúra. Časté nachlazení, různé infekce, únava, ospalost to jsou příznaky toho, že naše tělo bojuje s toxiny a nefunguje správně. Tělo nám to pak dá najevo příznaky jako kašel, kruhy pod očima nebo otoky, rýmou. Jenže my zpravidla zareagujeme po svém. Jak? 
Na rýmu si vezmeme kapky, horečku srazíme aspirinem a na kašel nejlépe hned antibiotika. Tím si však zajistíme, že sekret ještě zesílí.

Proč to děláme?

Do určitého bodu zůstává hlen průhledný, ale pokud se ho vytvořilo příliš mnoho, pak se stává hustším a může mít žlutý, hnědý nebo dokonce nazelenalý odstín. Pak se začne hromadit i ve střevech a je mezi potravou a cévami. V tomto stavu se naše tělo stává útočištěm pro všechny druhy mikroorganismů, které se živí vařeným jídlem. Pokud změníme jídelníček a začneme dávat přednost syrové stravě, všichni tito „mrchožrouti“ okamžitě umírají a začíná detoxikace organismu. Objevuje se bolest hlavy, zvracení, nevolnost a průjem, které jsou důsledkem očisty. Je to znak, že co v těle nemá být, to jde ven, ne, že jde o příznaky něčeho vážného, jak si většina hned myslí. Z prádla vám také jde nejprve špinavá voda a až po několika mácháních atd. voda čistá...

Co tedy pomáhá?

Nejlepší metodou, která pomáhá hlen z těla odstranit, je použití čerstvého zázvoru. K tomu je třeba oloupat malý kousek kořene zázvoru, nakrájet ho na tenké kroužky, takže získáte asi lžičku, a zalít vroucí vodou. Po vyluhování a mírném vychladnutí nápoje můžete přidat 1 lžičku medu a vymačkat trochu citronové šťávy. Čaj se doporučuje pít teplý po celý den, nejlépe půl hodiny před jídlem. Chcete-li odstranit nahromadění tohoto plaku v žaludku a střevech, můžete provést čisticí proceduru. Budete potřebovat lžičku kuliček černého pepře, musíte ho spolknout bez žvýkání a zapít sklenicí čisté vody. Pro lepší pročištění organismu by se tato procedura měla provádět večer, do 18:00 a pouze mezi jídly. Obecný průběh procedur je sedm dní. Jiným mocným nástrojem, který vám vyčistí střeva od hlenu, je citron a křen. Z pěti citronů je nutné vymačkat šťávu a přidat k ní 150 gramů předem namletého křenu, poté dobře promíchat. Výsledná směs by měla být užívána v čajové lžičce na lačný žaludek a před spaním. Hlavní výhodou takové léčivé směsi je, že bez poškození membrán přispívá k úplnému rozpuštění sekretu a zároveň vůbec nedráždí trávicí trakt ani žlučník. 

Když mi to nechutná? Jde to jinak?

Mezi bylinkami, které vám umožní očistit tělo od hlenu, jsou i tyto: 
květy heřmánku;
pupeny borovice a cedru;
listy eukalyptu, černého rybízu a máty;
chmelové šištice.
V lékárnách a prodejnách s bylinami najdete tinktury i čaje.

Tipy na použití.

Zkuste:1 lžíci lipového květu a dvě lžičky kořene lékořice spařte vroucí vodou, nechte půl hodiny louhovat, sceďte a 150 ml vypijte horké před snídaní, obědem a večeří. Průběh kompletní léčby je 30 dní. Uvidíte, jak vám váš žaludek poděkuje. Nezapomeňte však také na střeva, Ne nadarmo se říká, že naše střeva jsou náš druhý mozek. Proč to zkoušet? Za lidský život projde lidským trávením téměř tuna potravy více jak 40 tisíc litrů tekutin.to znamená, že ve svých střevech máte až 15 kg látek, které otravují krev a způsobují nenapravitelné škody našemu tělu.  

Zde jsou příznaky, podle kterých poznáte, že stav vašich střev není dobrý.

 častá zácpa,
metabolické onemocnění,
cukrovka,
alergie,
trpíte nadváhou nebo podváhou
onemocnění, potíže ledvin a jater,
onemocnění sluchu a zraku,
kůže, vlasy, nehty,
systémová onemocnění od artritidy po rakovinu.  

Možná si myslíte, že klystýr pomůže, svým způsobem ano, ale jen cca ze 40 %, lepší a bez narušení vnitřní mikroflóry je použít různé směsi. 

Co použít na očistu střev.

Použití 1-2 dezertních lžic speciální mouky z lněných semínek umožňuje tělu během několika týdnů kompletně vyčistit tlusté a tenké střevo od vytrvalých hlenů a fekálních kamenů, parazitů. Střevní mikroflóra je přitom zcela zachována.
Tato technika přispívá k rychlé normalizaci hmotnosti a spalování tělesného tuku. Lněná mouka by měla být čerstvě namletá a schopná absorbovat a odstraňovat toxické látky, toxiny z těla a snižovat hladinu cholesterolu v krvi. Má široké antiparazitní spektrum účinku, má škodlivý účinek na mnoho druhů helmintů, hub, virů. Len má pozitivní vliv na regulaci metabolismu lipidů. 

Indikace pro použití:  

záněty sliznic horních cest dýchacích,
gastrointestinální trakt, gastritida, kolitida,
peptický vřed žaludku a dvanáctníku,
onemocnění močových cest – pyelitida, cystitida,
nadváha,
porucha metabolismu lipidů.

Způsob použití Čištění střev na 2 týdny:

1 týden: 1 dezertní lžíce hrubé lněné mouky + 100 g kysaného mléčného výrobku (kefír, zakysaná smetana, jogurt).  
2 týden: 2 dezertní lžíce hrubé lněné mouky + 100 g kysaného mléčného výrobku (kefír, zakysaná smetana, jogurt).
Ingredience smícháme a vytvoříme kaši .Jí se místo snídaně. 

Tlusté a tenké střevo je očištěno od hlenu a fekálních kamenů, parazitů, přičemž střevní mikroflóra je zcela zachována. Během čištění, dodržujte pitný režim: pijte vodu až 2 litry denně.

 Alternativa na odstranění 15 kg toxinů... 

Existuje i jiný způsob – odstraní ze střev a cév 15 kg toxinů! Zde je jeden z nejpřirozenějších a nejúčinnějších alternativních léků, který se skládá pouze ze 4 jednoduchých složek.  

Složení:

kefír,
pohanková mouka,
zázvor,
med.
Kefír je považován za elixír mládí a zdraví a pohanková mouka má vynikající léčivé vlastnosti.

Pokud jde o zázvor, tak se jedná o skutečný zázrak přírody, zejména pokud jde o detoxikaci. Reguluje také činnost střev a podporuje spalování tuků.
Tento lék posiluje organismus, obnovuje cévy, zmírňuje únavu, stimuluje krevní oběh v pažích a nohou a také podporuje močové funkce.
Pohanková mouka snižuje krevní tlak, snižuje projevy aterosklerózy a zabraňuje zácpě. V kombinaci s kefírem a zázvorem snižuje hladinu cukru v krvi, čistí střeva a cévy, upravuje metabolismus a činnost slinivky břišní.

K přípravě směsi budete potřebovat: 

1 polévková lžíce pohankové mouky;
1/4 lžičky zázvorový prášek (můžete použít i čerstvý zázvor);
200 ml kefíru;
1 lžička přírodní med.
Příprava: v misce důkladně promíchejte pohankovou mouku, zázvor, med a kefír, nechte směs přes noc v lednici, druhý den ráno směs znovu promíchejte a snídejte. Další 3 h nic nejezte, pijte čistou vodu. Doba užívání je 14 dní.

JEDNODUCHÉ ZPŮSOBY, JAK SE ZBAVIT HLENU v KRKU.

Chcete-li snížit sekreci, musíte změnit svůj jídelníček. V jídelníčku by se měl zvýšit počet potravin s vysokým obsahem vitamínu E a C, omezit tučná a kořeněná jídla.  
Během jednoho dne se doporučuje vypít alespoň jeden a půl litru vody. Odstraňujte hlen kloktáním vody s příměsí sody a inhalace pomocí eukalyptového oleje. 
Je důležité vyhnout se tabákovému kouři, kouření a různým chemikáliím.
Pokud se hlen hromadí v krku, neměli byste jíst před spaním, měli byste omezit pití nápojů obsahujících alkohol a kofein, zejména s plyny  jako je Coca-Cola. 

(2 - počet hlasů)
Přečteno 215 krát

Více z této kategorie:

« Biotin Jídlem proti stresu »