Z chaosu, povstává řád

Doporučený
Trochu jiné zprávy

Co se to teď vlastně děje?
Stále častěji ve svém okolí slýchám, jak jsou lidé velmi unavení, mají různé virózy pro toto období nezvyklé a mnoho dalšího. Jedno mají společné. Snaží se to PŘEKONAT. Zlomit silou vůle. 

Je to však zbytečný boj a příznaky trvají déle. Proč? Protože důvod je a není v nás. Ne tak úplně to můžeme ovlivnit. Slunce nám každý den chrlí, podle NASA, velké nálože koronární hmoty, bouře na Slunci jsou třídy M a X tedy vysoké. Shumannova rezonance - SR lítá také do závratných výšek. Na své základní hodnotě 7.82 Hz nebyla už pěkně dlouho. Pohybuje se v násobných výškách, což je na fyzické tělo obrovský tlak. I tomuto jevu se dá přičítat nárůst násilí. Představte si to, jako intenzivní sílící zvuk, i když ji neslyšíme, ale asi tak se dá připodobnit její vliv na naší psychiku.

Ještě se divíte, že jste unavení?

Tělo musí vyrovnávat obrovské tlaky, na které není zvyklé. Ten kdo zná např. časové a teplotní posuny tak ví, jak dlouho si zvyká na časový posun třeba 8h a teploty z našich 15 st. C na třeba 40 st. C na druhé straně polokoule. Na rozdíl od těchto pásem, která mají minimální odchylky, vliv Slunečních erupcí  SR se jejich intenzita mění takřka po hodinách. Proto pokud na vás padne únava, a můžete, tak si dejte klidně dvacet. Také i když nemáte zrovna žízeň se hodně hydratujte, to vše pomáhá tělu lépe zvládat aktivity, které na nás působí. Buďte v klidu. I pro vědce je toto vše nové. Také nesmíme zapomínat na blížící se Úplněk - 4.6.2023 a Slunovrat 21.6.2023. Svým způsobem se blížíme, každý po svém, k určitému milníku a žádá se po nás, odhodit zátěž, která už k ničemu neslouží. 

Zkuste si v neděli dopřát čas pro sebe.  

Úplněk je ve Střelci, zkuste tedy ze sebe sestřelit a odhodit co už není vaše, co dosloužilo, už jste se tím dlouho trápili a stejně to nikam nevedlo. Nad čím nemáte moc, to propusťte. Možná se to bude vtírat zpět o pozornost, jako zhrzený milenec, ale zůstaňte k sobě upřímní a laskaví. Už vám to k ničemu není. Je to, jako ta starožitná váza, která spadla z police. Budete ji lepit? Možná, ale časem se rozpadne, vy jste ztratili čas lepením a maskováním, že je vše jako dřív...Takže co uděláte? Vezmete smetáček, lopatku, smetete, vyhodíte. Stejně tak s minulostí, která už neslouží, jen táhne k zemi... Nenechte se ukecat tím co okolí bude tvrdit, oni nechodí ve vašich botách a vy v jejich. Je zbytečné se zabývat co ten či onen, zda máte či nemáte právo apod. Prostě co cítíte, že už s vámi nerezonuje, to šípem Střelce, sestřelte. Dejte si čas na všechno, co potřebujete. Netrvejte na tom, že to či ono musíte vědět, aby jste to či ono mohli rozhodnout. Život není přímka, kterou vám někdo narýsoval. Dovolte si věřit, že vše co máte vědět víte a zbytek se dozvíte ve správný čas. Nebuďte sami sobě drábem, ale buďte jemným pohlazením...

Učte se znát.

Máte jistě pravdu, že doba je chaotická a člověk občas neví čí je a jak dlouho to ještě vydrží. Možná právě proto je fajn vrátit se zpět k cyklům, které žili naši předci. Od Novu po Úplněk a od Úplňku po Nov. Možná vás pohled na ten nedělní úplněk ve Střelci přiměje k úsměvu. Že nemáte důvod? Vždycky je důvod, a když žádný teď nevidíte tak třeba ten, že nejste Atlas, nenesete všechnu tíhu světa na svých ramenou a to za úsměv sobě rozhodně stojí.
K tomu všemu se nedělní úplněk hodí. Končí cyklus od zimního slunovratu, blížíme se k tomu letnímu. Lehce můžeme rekapitulovat co pustíme, co si necháme. Sice bude úplněk ráno, ale stojí za to si dovolit relax, podívat se na něj v průběhu dne, bude vidět a stejně tak večer, kdy stále ještě bude ve své síle. A kdo ví, třeba to něco co už tak dlouho hledáte, honí se vám hlavou, v té chvíli kdy budete vnímat krásu, to k vám přilétne, jako šíp. 

(1 Hlasovat)
Přečteno 206 krát

Více z této kategorie:

« Nemám na výběr Jaká jste máma? »