Tělo jako lék

Tělo jako lék

Tělo jako lék. Možná se ptáte proč? Protože naše tělo je úžasný vynález. Poslouchá nás, což se nedá říci naopak. Je naše vozidlo po tomto světě a díky němu jsme. Najdete zde vše o těle co může pomoci v lepší komunikaci s ním. Zní to zvláštně? Možná, ale vy nejste tělo, jste víc a skrze tělo a komunikaci s ním si to můžete uvědomit.

TRD - jak na prevenci a lepší zdraví Doporučený

TRD - jak na prevenci a lepší zdraví

by

Termoregulační diagnostika TRD – pomocník pro zdraví i prevenci.

Trápí vás akné, bolesti kloubů, zad, křeče v rukou a nohou? Jste po operaci a čekáte dlouho na rehabilitaci? Nebo máte obtíže, lékaři nemohou nic najít a radí vám návštěvu psychologa?

Číst dál...

Všímavé jedení

by

Věda o všímavém stravování. Pochopení výhod pro vaše tělo a mysl.
V dnešním uspěchaném světě se mnozí z nás potýkají s problémy při výběru zdravého jídla kvůli zaneprázdněnosti a stresu.

 

Číst dál...

Autem - Pěšky

by

Chodíte ještě?
V dnešní době velmi mnoho z nás využívá auto ke svému přemístění z bodu A do bodu B, a to i v případě kdy jde jen o pár desítek metrů. Zapomínáme chodit.

Číst dál...
Co je vlastně ego Doporučený

Co je vlastně ego

by

Démonizace ega...

Mnoho duchovních a psychologických kapacit jistě bude ego , jako takové démonizovat, jak je důležité nemít ego, být bez ega. Bezpochyby jste na to téma také něco přečetli... Jenže? Co když to není tak úplně pravda... Ne, opravdu se zde nesnažím o nový světonázor, spíše mi jde jen o, vaše zamyšlení...

Číst dál...
Učte se od kočky Doporučený

Učte se od kočky

by

Jen těsto se dává do formičky.
Od útlého věku jsme tlačeni do určitých forem chování, pozic rolí a VZDALUJEME SE TAK SVÉ PŘIROZENOSTI.

Číst dál...
Detox a seberozvoj Doporučený

Detox a seberozvoj

by

Vnitřní práce a detox.

Je nutné držet detoxikační dietu? No, ne tak úplně. Můžete pracovat na svém vzestupu bez detoxikace těla, a přitom mít konzumaci velkého množství potravinových toxinů, drog a alkoholu.

Číst dál...
Tělo je fantastické Doporučený

Tělo je fantastické

by

Když tělo je my

Několikrát jsem zmínila, že tělo je náš největší spojenec a náš největší společník, mocný pomocník, který nám otevírá cestu vzestupu což přeneseně znamená, k větší osobní i duševní svobodě.

Číst dál...
Kdo jsem? Doporučený

Kam si myslíte, že jdete?

by

Víte kam jdete?

Čas od času si všichni klademe otázky: "Kdo jsem?", "Proč jsem tady?" a dokonce i "Kam jdu a jak se tam dostanu?" Takové otázky jsou docela běžné a obvykle po nich následuje prohlášení: „Čekal jsem mnohem víc! Tyto polemiky přichází vždy v období, kdy se jako Duše začneme probouzet a vnitřně cítíme, že máme jiné poslání než to, které právě žijeme.

Číst dál...
Jak to tedy funguje? Doporučený

Klikni a splň

by

Zůstaň sám s sebou i když okolo Tebe je vše v chaosu a bouří. Sám v sobě víš, co je pro Tebe nejlepší! Tak trochu se svět zbláznil, my nemusíme.

Žijeme ve zvláštním světě, kde technologie a okolnosti z nás udělal ještě více závislé na technologiích než před tím.

Číst dál...
dovol si být kým chceš Doporučený

Buď kým chceš

by

Jste opravdu sami sebou ...

Pokud se necháte ohýbat nebo dovolíte druhým, aby vás ohýbali podle své vůle prostřednictvím vyřčeného nebo nevysloveného očekávání, je to recept na katastrofu a sebenenávist. Zůstaňte věrní tomu, kdo jste a co chcete od své existence na Zemi. Stůjte poctivě sami za sebou, toto je ta pravá cesta k tomu, čeho chcete dosáhnout.

Číst dál...
Nohy Doporučený

Nohy

by

Co vy a nohy?

Všimli jste si, že na vás volají vaše nohy? Bolí nebo se cítí unavené? Možná, že změnily i vzhled a vy jste se divili proč?

Číst dál...
Rozumíte si ? Doporučený

Rozumíte si ?

by

Víte kdo vám v životě velí?
Ve vašem vnímání
a vědomí není nikdo jiný než vy sami. Ať jdete kamkoli a cokoli děláte, cítíte se spojeni s podstatou toho, co si myslíte a cítíte. Mějte na paměti, že vy jste vnímatel a většina vaší bolesti a utrpení pochází z vašich pocitů.

Číst dál...
A co tak svoboda? Doporučený

A co tak svoboda?

by

Autopilot, otrok nebo svoboda? 
Dá se v krizi růst? Ač se to zdá nelogické i v tísni můžete životně růst. Myslíte si, že si nemůžete dovolit růst, když čelíte nejistotě?

Číst dál...
Strana 1 z 2