Nohy

Doporučený
Tělo jako lék

Co vy a nohy?

Všimli jste si, že na vás volají vaše nohy? Bolí nebo se cítí unavené? Možná, že změnily i vzhled a vy jste se divili proč?

Pokud jste aktivně zpochybňovali svou životní cestu a hledali důvody „například „proč“ jste tam, kde jste dnes, a co s tím má vaše „volba“ společného, ​​pak je pravděpodobné, že vaše nohy vykazují známky intenzivní aktivace. Vidíte, vaše nohy a váš směr jsou implicitně propojeny a jsou to vaše nohy, které jsou klíčovými ukazateli vašeho duchovního vzestupu. Vaše nohy jsou neuvěřitelně složité zázraky přírody.
Podporují vás a spojují vás se Zemí. Jsou mechanismem, kterým energeticky „přímo“ komunikujete s naší planetou a přenášíte nekonečné zprávy mezi svým tělem a jádrem naší Země. Jsou to vaše nohy, které vás podporují. Jsou to vaše nohy, které vás nesou životem, cítíte každou malou nuanci toho, co vás motivuje a co vám brání v pohybu vpřed, bez překážek a ve vaší moci. 
Nohy vám pomáhají udržovat rovnováhu, zvedat a spouštět tělo, chodit, běhat, nebo dokonce létat. Jsou to vaše oblíbené nohy, které vás energeticky upozorňují na nadcházející příležitosti, a dokonce i nebezpečí, protože jsou tak propojeny s každým dalším systémem ve vašem těle. Vaše nohy vyprávějí celý příběh vašeho života, můžete je číst jako „knihu života“.

Dialog, který pomáhá.

Opravdu, když držíte nohy ve svých rukou a zavřete oči, můžete se svých nohou zeptat, kde byly, co zažily a jak vás jejich energie nesla životy. Jsou Živou knihou života. Můžete se také zeptat svých nohou, jaké jsou jejich zprávy a směry pro váš současný život. Zeptejte se jich, co od vás potřebují, a pak naslouchejte. Napište, co slyšíte. Poselství přijdou jako vnitřní poznání. Snažte se neslevovat ze všeho, co intuitivně cítíte. Poté postupujte podle pokynů nohou.
Pomůže také, když si chodidla budete denně masírovat. Udržujte je dobře exfoliované, hydratované a pružné a často s nimi manipulujte. Propojení paží a nohou vytváří magickou zpětnou vazbu, která aktivuje růst vaší duše a božskou životní cestu. Pokud jste se někdy pozorně podívali na starověké sochy, umělecká díla a basreliéfy, všimli byste si, že nohy výrazně vyčnívají. Nohy jsou většinou velké a široké, bez bot nebo v tenkých sandálech z rákosu nebo kůže, krásné, pevné, navazující přímo na zem. Zejména to byli staří Egypťané, Sumerové a Řekové, kteří zobrazovali své bohyně, bohy a lidi usilující o setkání s božským, vždy kráčeli vpřed levou nohou, vedli pravou – to znamenalo, že kráčeli s duchem, který vedl fyzické. Chodíte tak, že levá noha vede pravou? 

Jdete kam chcete?

Jsou to vaše nohy, které reagují na poselství duše. Nervová zakončení ve vašich chodidlech komunikují a přijímají pokyny z každého energetického centra (čakry) ve vašem těle. A na nohou je také několik čaker. Když vaše nohy zachytí jemné energetické signály vašeho čakrového systému (který reaguje na vedení vaší duše), je jim přesně řečeno, jak a kdy se mají pohybovat životem. A v závislosti na tom, jak dobře se vaše lidská osobnost (energie vaší hlavy – často nazývaná ego) rozpoznala, připojila a sestoupila do srdce (komory duše) pro své vedení, bude záležet na tom, jak snadno bude sledovat požadovaný směr vaší duše. Nejčastěji je to vaše osobnost, která stojí v cestě nekonečnému poznání duše. A tak, i když duše ví, co potřebujete a co je pro vás nejlepší, vaše hlava může odmítnout vedení duše a odnesou to vaše nohy. Takže zatímco vaše duše může chtít, abyste se posunuli vpřed, vaše osobnost vás zastaví, což způsobí tření, zmatek a problémy s nohama. 

Nohy, které jdou...

Nohy jsou hlavními ukazateli vašeho duchovního vzestupu. A „duchovní vzestup“ se vztahuje k vaší nepřetržité vědomé evoluci jako osoby, která vás naviguje s hlubokou znalostí vaší duchovní (na duši a nekonečné) reality. Jinými slovy, čím více se probouzíte do toho, kým jste (mimo fyzickou realitu), tím více je odhalen váš vzestup. A jak se to vyvíjí, vaše fyzické tělo zažívá aktualizace, změny a aktivace v souladu s vaším vyvíjejícím se energetickým vědomím. Vidíte, fyzické tělo přijímá své signály z vašeho energetického těla, a jak se energetické tělo zvedá, rozjasňuje a transformuje, tak se také zvedá vaše fyzické tělo. Vaše fyzické tělo pak uvolní staré vzorce a tíhu a to, jak dobře dovolíte, aby se tento proces odehrál, určuje, jak hladce se rozvine váš proces Vzestupu. Vaše nohy (zejména) zažívají velké změny, jak váš duchovní vzestup roste. Řeknou vám hodně o vaší vyvíjející se životní cestě.
Běžné fyzické příznaky aktivace, vašich nohou během duchovního vzestupu jsou: 

Svědění nohou/nohy sportovců – Možná jste příliš ztuhlí a odolní vůči změnám. Nechte plynout nové myšlenky. Postupujte podle nových pokynů. Buďte přirozenější a otevřenější živlům. Není třeba skrývat, kdo jste. Nechte vdechnout čerstvost. Odhalte své pravé já.
Horké nohy/brnění – proč stojíš na místě? Tady se není čeho bát. Udělejte další krok a postupujte podle něj.
Plantární fasciitida (bolest paty) – Už jste zabrzdili? Jde život rychleji, než byste chtěli? Chcete se vrátit v čase nebo je váš nový směr něčím, čím si nejste jisti? Využijte šanci a jděte s budoucností, která se vyvíjí.
Stresové zlomeniny/valení kotníků – potřebujete zpomalit, ale stále na sebe tlačíte. Vaše nohy říkají stop. Je tu něco, co musíte vidět a uznat, že je přímo před vámi.
Puchýře/kuří oka – Potřebujete více prostoru, abyste se mohli pohybovat a být sami sebou. Proč se držíš zpátky? Duše chce, abyste se stali osvobozenými, svobodnými, lehkými a v proudu života. Sledujte cestu méně bolestivou.

Spadlé oblouky – příliš dlouho jste stáli na jednom místě (obrazně řečeno). Přineste rozmanitost, spontánnost a lehký přístup vpřed. Buďte otevření novým věcem. Důvěřujte proudu. Váš duch vás podporuje...
Kulhání/bolesti nohou – Odpočiňte si a zvedněte nohy. Vyvíjíte na ně příliš velký tlak. Existuje méně bolestivý a jednodušší způsob, který se rozvíjí. 
Levá strana vašeho těla je ovlivněna fungováním pravé strany vašeho mozku, což je vaše intuitivní, ženská a imaginativní mozková oblast. Tato oblast pravého mozku koncentruje ten aspekt vaší osobnosti, který je nejtěsněji spojen s duchovní dimenzí. Proto je vaše levá noha zodpovědná za podporu a vedení na duchovní cestě. 

Pravá, levá, přední, zadní pozor kůzle neupadni...
Podívejte se na obě nohy u sebe, na zem. Obě budou vypadat velmi odlišně. Je tvoje levá noha větší? Možná měkčí vzhled? Vzhledem k tomu, že vaše levá noha je vaší ženskou a duchovní nohou, co to vypovídá o tom, jak dobře právě teď následujete svou duchovní cestu? Máte sklon zjišťovat, že jakékoli problémy s levou nohou mohou naznačovat, že nenásledujete plně cestu, kterou si duše přeje, abyste vedli. Možná ignorujete své duchovní volání. Možná nedůvěřujete své duchovní cestě. Možná „nevidíte“, kam vás duchovní cesta zavede, nebo se bojíte výsledků toho, co je třeba ve vašem životě změnit, abyste byli sami sebou a pasovali do vaší duše a ducha. 

Můžete mluvit levou nohou. Stačí položit levou nohu na obě ruce a jemně s ní kolébat. Zavřete oči a zeptejte se své levé nohy, co vám může říct o vaší duchovní cestě. Poslouchejte. Zapište si moudrost své levé nohy a řekněte „děkuji“. Pak se snažte co nejlépe ctít poselství své levé nohy, vašeho milovaného podporovatele a vůdce ducha po celý váš fyzický život. Ano, strana vašeho těla je ovlivněna fungováním levé strany vašeho mozku, což je vaše logická, mužská a intelektuální oblast mozku. Tato oblast levého mozku koncentruje aspekt vaší osobnosti, který je nejtěsněji spojen s fyzickou dimenzí. Proto je vaše pravá noha zodpovědná za to, že vás vede po vaší fyzické cestě. Má vaše pravá noha často více problémů než levá? Nutíte se do práce, i když jste unavení?

Slyšíte je?

Vzhledem k tomu, že vaše pravá noha je vaší mužskou a fyzickou nohou, co to vypovídá o tom, jak dobře aktuálně následujete svou fyzickou cestu? Co kdybyste se rozhodli respektovat a ctít obě své nohy (levou i pravou) stejně? Budou pak sdílet břemeno a umožní vašemu fyzickému/duchovnímu životu se snadněji integrovat? Máte tendenci si myslet, že jakékoli problémy s pravou nohou by mohly představovat nedostatek důvěry ve schopnost prostě převzít vedení. Možná máte příliš velkou kontrolu nad svým směrem a organizujete každý malý detail? Chcete-li pomoci při problémech s pravou nohou – přemýšlejte, zda se svým směrem nepohybujete příliš rychle nebo příliš pomalu? Budete vědět, kdo to je. Pak změňte kurz a uvidíte, co to udělá. Můžete mluvit pravou nohou. Stačí položit pravou nohu na obě ruce a jemně s ní kolébat. Zavřete oči a zeptejte se své pravé nohy, co vám může říct o vaší fyzické cestě. Poslouchat. Zapište si moudrost své pravé nohy a řekněte „děkuji“. Pak se snažte co nejlépe ctít poselství vaší pravé nohy, vašeho milovaného průvodce po integrované fyzické a duchovní životní cestě.  

Věřím, že vás tento blogový příspěvek inspiroval, přinesl vám nové informace a v podstatě zvýšil váš zájem o vaše nohy a životně důležité spojení s vaším duchovním vedením a podporou, kterou vám poskytují.

(0 - počet hlasů)
Přečteno 124 krát

Více z této kategorie:

« Rozumíte si ? Buď kým chceš »