dovol si být kým chceš
dovol si být kým chceš

Buď kým chceš

Doporučený
Tělo jako lék

Jste opravdu sami sebou ...

Pokud se necháte ohýbat nebo dovolíte druhým, aby vás ohýbali podle své vůle prostřednictvím vyřčeného nebo nevysloveného očekávání, je to recept na katastrofu a sebenenávist. Zůstaňte věrní tomu, kdo jste a co chcete od své existence na Zemi. Stůjte poctivě sami za sebou, toto je ta pravá cesta k tomu, čeho chcete dosáhnout.

Vaše síla nepochází z toho, co můžete druhým sebrat, z výhody, kterou nad nimi můžete získat, ani z množství peněz uložených ve vaší „osobní bance“, které používáte na vaše potřeby. Vaše síla pochází z vaší schopnosti odpouštět a milovat druhé stejně jako sebe. Často se budete ptát sami sebe: „Proč se mnou takto zacházejí? Odpověď je velmi jednoduchá... POVOLÍTE TO. Chovejte se k sobě s láskou, laskavostí, respektem, vášní a radostí, ostatní vás budou následovat. Pokud tak vyzařujete navenek, nedovolí si chovat se k vám jinak. Tím jim berete vítr z plachet a oni zůstanou na své emoce sami. 

Statečná, pokročilá duše…

Jste jednou ze statečných, pokročilých duší, které přišly ze Vesmíru, aby zažily lineární existenci, duhu emocí a aby rostly. Až přijde čas, vrátíte se k Vesmíru a ponesete si vše, co jste se naučili. Nikdy nepodceňujte krásu tohoto zážitku i když si právě teď myslíte, že krásný není… Je čas zbavit se strachu být tím, kým skutečně jste. Vesmír vás stvořil z nějakého důvodu. Přidejte do tohoto světa své světlo, lásku a jedinečnost! Nevšímejte si těch, kdo soudí ostatní. Vždy tam budou a většina z nich popírá svou vlastní energii. Koneckonců, je mnohem snazší dívat se ven než dovnitř. Přijmi, kým jsi byl, kým jsi a kým se staneš, protože už nikdy nebudeš jiný!

(1 Hlasovat)
Přečteno 174 krát

Více z této kategorie:

« Nohy Klikni a splň »