Jak to tedy funguje?
Jak to tedy funguje?

Klikni a splň

Doporučený
Tělo jako lék

Zůstaň sám s sebou i když okolo Tebe je vše v chaosu a bouří. Sám v sobě víš, co je pro Tebe nejlepší! Tak trochu se svět zbláznil, my nemusíme.

Žijeme ve zvláštním světě, kde technologie a okolnosti z nás udělal ještě více závislé na technologiích než před tím.

Žijeme si ve zvláštním přeludu. Nasazujeme si úsměvy, hrajeme hru na inspiraci a osvícení. Jenže doopravdy? Kolik z nás to chce skutečně i žít? Kolik z nás se jen chlubí, že toho či onoho guru zná, četl jeho dílo apod.? Stále se za něčím honíme, stále je vše a všichni důležitější než my sami pro sebe. Jenže všechno se ošidit, uhnat prostě nedá. 
Někdy prostě potřebujeme krabici kapesníků, k tomu pár hodin, kdy si můžeme sáhnout do sebe a fyzicky si odplakat, odžít emoce, které stále zavíráme někam do skříně. Je to pro nás důležité, protože jinak nás prostě doženou. Doba, ve které tady a teď žijeme je rychlá, vše musí být hned, máme dotaz, Google vyhledá odpoví, a my?
My jen přijmeme, nezkoumáme, nepátráme, prostě najdeme a jedeme zase dál. Hlavně co nejmenší činnost. Došlo vám doma něco? Klikneme a služba nám to doveze, co na tom, že obchod máme pár metrů. Začali jsme žít život klikni a objednej, místo kdo hledá ten najde. 

Jak to tedy funguje?

Čím dál tím více se odpojujeme od svého já, od své duše. Jenže znalost své duše nenajdeme někde v kurzu, nedostaneme za kurz diplom, který pak ukazujeme, jak jsme skvělí. Tak to nefunguje. Naše Já, naše vědomí komunikuje s námi přes naše zkušenosti, naši sebereflexi, přes reakce, které vnímáme přes druhé, přes své prožitky. Jsou to chvíle ty vysoce duchovní i ty, kdy nám je mizerně a brečíme a probrečíme spoustu kapesníků. Zastavte se. Není na světě žádná metoda, technika, která je pro každého, která vám zajistí, že budete vědomí, není žádný trest nebo odměna.
I když je módní mluvit o Nové zemi, duchovním růstu a podobných věcech a cítíte, že s tím dokážete souznít, jen vy sami si můžete najít tu svou metodu pro sebe, která vám bude fungovat. Možná to bude více směrů, více nauk, možná si z každého vezmete jen kousek. Bude to však vaše cesta, váš vzestup, vaše štěstí a naplněný život.  

Dovolte si ať je po vašem...

Pokud jste už unaveni z neustálých návštěv, kam jste zváni, tak prostě nejděte. Co na tom, že účast může mít vliv na povýšení. Nezávoďte! Život není závod. Život je proud, po kterém plujete svým tempem, svým způsobem. Chce se vám jen tak válet? Válejte se. Chcete sami jít do přírody? Jděte. Žijte tu svou krásu, kterou chcete žít. Buďte sami s sebou. Hlavně nezávoďte. Život není SOUTĚŽ. Dovolte si klidně přemýšlet o tom co ve vás vyvolal prodavač na tržišti namísto plnění očekávání jiných či, měla bych.
Jste psychologicky barevní, jste úžasní, tak se nebojte užívat si všechny barvy spektra. Buďte sami sebou, buďte sví.

(1 Hlasovat)
Přečteno 510 krát