Kdo jsem?
Kdo jsem?

Kam si myslíte, že jdete?

Doporučený
Tělo jako lék

Víte kam jdete?

Čas od času si všichni klademe otázky: "Kdo jsem?", "Proč jsem tady?" a dokonce i "Kam jdu a jak se tam dostanu?" Takové otázky jsou docela běžné a obvykle po nich následuje prohlášení: „Čekal jsem mnohem víc! Tyto polemiky přichází vždy v období, kdy se jako Duše začneme probouzet a vnitřně cítíme, že máme jiné poslání než to, které právě žijeme.

Jenže život nás válcuje ze všech stran a chvíli nám trvá, než najdeme čas, chuť a píli si otázky nejen klást, ale hledat na ně i odpovědi a něco pro výsledek sami udělat. Protože když se probouzíme tak jasně slyšíme Duši, která nám říká, že můžeme být naprosto vším, čím můžeme být a umíme si vysnít, a, že můžeme žít svůj život v našem nejvyšším dobru a pro naše nejvyšší dobro a hlavně, že to není EGO a sobectví, ale nutnost. Ano je to možné a je možné se to naučit. 
Každý z nás je obdařen jedinečnými dary, talenty a schopnostmi a o to se musíme podělit s ostatními, ovlivňovat je a pomáhat jim, jak jen můžeme. Totéž dělají jiné probuzené duše, když jsou s námi. Nelze však zaměnit za ovlivňování, jak je známe z běžného 3 D života.
Zde jde o ovlivňování našeho podvědomí Láskou, že budeme – li sami chtít vše je v nás a vše zvládneme, jen si pro ty vědomosti musíme do sebe sáhnout. To nám jiné probuzené Duše zrcadlí a ovlivňují nás k posunu. Vše máme v sobě jen je to pod nánosy strachu a navyklých vzorců vštěpovaným nám od kolébky.

I vy všichni máte svůj cíl.

 Jako duše jsme si vybrali tento čas pro naše zrození a život, abychom se naučili několik speciálních lekcí a dokončili určité úkoly. Naše zvláštní nadání a schopnosti jsou navrženy tak, aby nám pomohly být šťastnými, užívat si života, objevit svůj skutečný potenciál jako duchovní bytosti a stát se vším, čím můžeme být – krásným rozšířením Boha, Božského Zdroje. Všichni máme důležitou práci, když jsme zde na této zemi, a rozhodli jsme se narodit se ve fyzickém těle, abychom naplnili účel své duše. Někdy se lidé mohou nechat zmást, když si myslí, že kariéra, cíle nebo úkoly s ní spojené jsou smyslem jejich duše.
Ale účelem duše není stát se prezidentem společnosti, vyhrávat ocenění nebo zachránit svět. Ve větší míře jde o pozitivní dopad na lidi a planetu. Účelem naší duše není ani tak stát se slavným médiem, spisovatelem nebo učitelem či někým jiným stejně významným, ale pozitivně ovlivňovat sebe a ovlivňovat pozitivně ostatní. Věřím, že dar spočívá právě ve schopnosti dávat, a naším cílem je úkol – zdokonalit se jako duše, abychom se stali vším, čím můžeme být v čase, který nám je zde na zemi přidělen. 
I vy všichni máte svůj cíl – a bez ohledu na to, jak moc se ho snažíte ignorovat, budete neustále přitahováni k tomu, po čem v životě nejvíce toužíte, a k potřebě pochopit, kdo skutečně jste. Není lepší způsob, jak poznat svou duši, uzdravit se a navázat pevné spojení s Bohem než žít podle účelu své duše.
Jakmile dosáhnete této úrovně, začnete si budovat větší povědomí o sobě. Pokud nežijete podle skutečného účelu své duše, můžete trpět nedostatkem sebeúcty, pocitem stagnace a nezájmu, nebo se občas cítit zcela apaticky. Lidé, kteří nechápou svůj účel, často pracují jen pro pocit bezpečí a dostávají pravidelný plat. Neříkám, že je to špatně, protože naprosto dobře chápu, že jsme duchovní bytosti, žijící ve fyzickém, materiálním světě. Když však jednáte v souladu se záměrem své duše – být vším, čím můžete být – začnete využívat plný potenciál svého života. A pak jste naplněni silou a stanete se energickými a lhostejnými k životu.

Ne nemějte obavy

Možná že si řeknete, ale když budu lhostejný k životu tak ze mě bude za chvíli bezdomovec. Ne nemějte obavy. Lhostejný k životu ve 3D je opuštění všech her a iluzí, které v něm probíhají a je to spoléhání se na sebe, na svou intuici, své spojení s Bohem a jeho vedení. Je vám lhostejné jak vás, kdo vidí a co si o vás myslí, protože vy žijete své naplnění a svou energií si tvoříte vše po čem toužíte. Možná se ale ptáte: "Jak poznám, co tyto schopnosti jsou, a jak je mohu najít?" Dovolte mi nabídnout vám jednoduché cvičení, díky kterému najdete svůj způsob bytí, odpovídající účelu duše. Pomůže vám to rozpoznat talenty, které vám příroda dala, a pak se budete moci vydat na svou vlastní cestu a stát se vším, čím můžete být.

Cvičení: Jak objevit schopnosti duše

Vezměte si list papíru a rozdělte ho na polovinu svislou čarou. Do levého horního sloupce napište jméno člověka, kterého obdivujete. Nejprve se však zamyslete nad tím, zda je to skutečně osoba, kterou potřebujete. Zavřete oči a představte si, že tato osoba je před vámi, zeptejte se sami sebe, co na této osobě nejvíce obdivujete. Dejte si čas, možná odpovědi budete slyšet, nebo cítit jako pocit, nebo vidět jako obraz. Až to přijde tak otevřete oči a pod jeho jméno zapište vše, co si pamatujete. Může to být jeho síla, odvaha, profesionalita nebo schopnost se smát. Zapište si úplně všechno, co se vám na této osobě líbí, obdivujete nebo vám jen tak lidsky imponuje.
Až si vše zapíšete do levého sloupce, napište si do pravého sloupce jméno toho, na koho si vzpomenete, že vás v poslední době pochválil nebo jste se dozvěděli, že řekl o vás něco hezkého, obdivného.
Opět si dejte na čas. Vše si zapište. Když skončíte tak si porovnejte vlastnosti z levého i pravého sloupce. Asi budete velmi překvapeni. Zjistíte totiž, že jsou tam vlastnosti podobné nebo stejné. Ne nebojte se, že jste podváděli. Je to jednoduchá psychologie, pokud se do světa usmíváte pak se svět usmívá na Vás. Pokud si na druhém vážíte jeho úsměvu, laskavosti, tak totéž si budou vážit druzí na Vás.

Podle těchto vlastností si můžete pomoci určit co je vaším posláním duše tady a teď na zemi.

(1 Hlasovat)
Přečteno 164 krát

Více z této kategorie:

« Klikni a splň Tělo je fantastické »