Tělo je fantastické

Doporučený
Tělo jako lék

Když tělo je my

Několikrát jsem zmínila, že tělo je náš největší spojenec a náš největší společník, mocný pomocník, který nám otevírá cestu vzestupu což přeneseně znamená, k větší osobní i duševní svobodě.

Tělo je samozřejmě naší součástí. Ale stejně jako naše ostatní jemnohmotná těla, je svůj vlastní energetický konstrukt, jeho vlastní bytí. Je jako kůň, a my, velká bytost, jedeme spolu životem.

Jste nejvíc… Jste svůj parťák…

Pokud tělo vidíme takto, zacházíme s ním mnohem lépe, než když se s ním sami ztotožňujeme. Kdyby to byl kůň, milovali bychom ho, poskytli mu úkryt, vhodnou potravu, vhodnou úpravu, odpočinek, hru a volnost. Také bychom při jízdě a při interakci s ním, komunikovali velmi jemnými a přímými způsoby.
Dobrý jezdec a jeho kůň si vytvoří úzké partnerství, sdílejí informace o terénu a všech překážkách a nebezpečích, která by jim mohla zkřížit cestu.
Jako zadřený motor. 
Lidské tělo, stejně jako jiná bytost ve velké většině populace planety, bylo dlouhé věky udržováno v neschopném stavu, oněmělo a spalo.

Bývaly doby, kdy jsme jako lidé byli schopni využít schopností těla k telepatické komunikaci mezi sebou navzájem i s ostatními bytostmi, včetně planety. Byli jsme také schopni pohybovat obrovskými objekty pomocí telekineze a cestovat na velké vzdálenosti bez námahy.
Většina lidí, když přemýšlí o těchto schopnostech, si myslí, že to dělá mysl. Že mysl hýbe předměty. Není to tak. Například používáme svou mysl k rozhodnutí zhasnout světlo, pak tělo vstane, sáhne prstem a zhasne světlo. 
Udělalo to tělo. Je to tělo, které cítí horko a chlad, slyší hudbu nebo hlas našeho milovaného, ​​je to naše tělo, které vnímá krásu planety, ale i ošklivost. Naše mysl interpretuje všechny tyto informace a my, velká bytost, víme, co to je a co to znamená, a podle toho se rozhodujeme.
Mysl, má např. trému, ale tělo zná situace, kdy to stejné mnohokrát zvládlo. Proto pokud jsme my – mysl + tělo v souladu, mysl se uklidní, pokud nám mysl vládne, projeví se fyzické symptomy. Jako když se kůň lekne, splaší, může se i zranit…
Stejně tak je to naše fyzické tělo, které slyší myšlenky druhých lidí, vidí za závoj zapomnění a dokáže na dálku zvedat těžké věci.

Trénujte, obnovte svou plnou komunikaci.

Jedna věc, kterou můžeme začít, abychom si rozvinuli dobrou, jasnou komunikaci s tělem, je začít s velmi jednoduchými otázkami ano/ne. Myslete tedy například na něco, čeho se bojíte, co není logické. Mohli by to být například psi nebo hadi a poté se zeptejte „bojí se mé tělo psa, hada? může odpovědět strachem (ano), nebo ne, pokud ne, zeptejte se „bojím se já mysl? nebo se bojí tělo, a budete vědět, kdo se bojí. Tělo vám odpoví. Pokud sami ještě se sebou nekomunikujete na této úrovni, vyzkoušejte praktika One Brain, nebo EFT.

Že je to jako z Hvězdných válek?

Náměty totiž vychází z chanelingu, což přiznali i autoři, pár teoretických spekulací o tom, jak k tomuto umrtvování schopností došlo. Tyto informace byly dány do kolektivního vědomí, psychickým vnímáním, jako chanelovaná zpráva, náznaky, že se to dělo, se objevují i ve starých písmech, bible a starší zápisy. Například, jako pád Babylonu. 
V určitém okamžiku v minulosti na planetu přišel druh, který měl „mastná těla“, využíval tuto planetu a její zdroje. Podrobil si vše živé na planetě. Do lidského těla implantovali různé energetické struktury. Technologie, kterou použili, je v tuto chvíli ještě neznámá. 
Je možné, že byla umístěna přímo do DNA, i když je také možné, že byla implantována jen do lidského vědomí. Výsledkem bylo, že pro velkou většinu lidí to znamenalo, že již neměli přístup k různým svým přirozeným schopnostem. Telepatie a jiné… 
Jednou ze schopností  lidí totiž byla telepatická komunikace. Než byla odebrána, všichni lidé na planetě měli přístup k Vesmíru a všemu v něm. Lidé byli schopni komunikovat napříč kontinenty, stejně jako se zvířaty, rostlinami a Gaiou. Byli také schopni vidět v různých jiných dimenzích.
Tato událost je zakódována v příbězích, jako je pád Babylonské věže.

Kdo se nás tak hodně bál…

Další věc, která byla odebrána, byla naše schopnost vidět cizí druhy a jejich budovy a lodě, které nám to vše způsobily. Důvody, proč to udělali, jsou, že se bojí naší síly, naší schopnosti to dělat, a chtěli nás „vychovat“ jako mastná těla, otroky, aby mohli žít z naší energie, zdroje, DNA a další. Druh, který to udělal lidské rase, však uvízl ve 3D existenci. Jejich vlastní kulturní šlechtění, indoktrinace a přesvědčení jim způsobily, že se nemohou vyvinout za hranice fyzického.
To náš druh stále v omezené míře umí a energie, které teď ze Slunce na Zemi, proudí, nám v tom všem pomáhají se probudit. Je to jako Evropané, kteří kdysi cestovali po planetě, zabíjeli domorodce a zabírali jim půdu, i tento druh to dělá podobně, tisíce, ne-li miliony let. 
Ale stejně jako evropská, obecná populace je nyní mnohem vyvinutější a uvědomělejší a nezabíjí domorodce ve stejné míře a rozsahu jako před několika stovkami let (ačkoli se to stále děje), jediný způsob, jak se osvobodit z otroctví, pro bytosti 3 D je zvýšit jejich vibrace a úroveň vědomí. To na různých úrovních stále děláme, zvyšujeme své vibrace tedy rozsah našeho vnímání. To vše pro nás dělá naše tělo. 
Pokud jde o naše tělo, dejte mu velké uznání, řekněte mu, že tomu nyní rozumíte a budete mu naslouchat, pomůžete mu uzdravit se a znovu získat všechny své schopnosti, vnímání a moudrost. Poprvé to může být složité. Jsme zvyklí tělu spíše poroučet. Teď budeš hladovět, protože chci zhubnout, teď to či ono.
To dělá mysl. Jenže když učíte prvňáčka psát, máte trpělivost, držíte mu ruku, kterou se učí dělat tahy a máte radost spolu s ním, když se mu to pak povede. V tu chvíli jste byli parťáci, jako jezdec a kůň…

(1 Hlasovat)
Přečteno 153 krát