Jak na sebedůvěru?

Trochu jiné zprávy

Kdybych vám mohla dát jen jednu radu, byla by to: Důvěřuj si. Přestaňte hledat odpovědi venku. Přestaňte se dívat na ostatní, aby vám řekli, jak žít svůj život – nebo aby vám poskytli dočasná řešení problémů, které vznikly jen proto, že jste si nevěřili!

Důvěřovat sobě by mělo být tou nejpřirozenější věcí, ale není tomu tak. Náš svět je strukturován tak, že nám všechno říká: „Ať děláš cokoli, nevěř si. Pokud si nemůžete věřit, jste bezmocní činit dobrá rozhodnutí, což často vede k rozhodování na základě tlaku nebo názorů druhých. I když mají dobré úmysly, nikdo nikdy neví, co je pro vás nejlepší, než vy sami. Pokud si celý život nedůvěřujete a hledáte vnější vedení, nakonec skončíte se životem, který vám nevyhovuje nebo vás nedělá šťastnými. Pokud si nevěříte, pravděpodobně budete potlačovat sebevyjádření, což nakonec vede k chronické samolibosti nebo dokonce depresi.

Jeden vzorec, který se objevuje pokaždé, je ten, že depresivní, zmatení a přetížení lidé si nevěří a ve skutečnosti jsou často znehybněni ze strachu ze špatné volby.

Ale nejsou to jen lidé v krizi, ale prakticky všichni! Ve skutečnosti je mnoho problémů, kterým dnes čelíme, důsledkem toho, že si nedůvěřujeme a lze je snadno vyřešit pomocí síly sebedůvěry.

Sebedůvěra nám byla vymyta z mozku. Ale proč?

Většina světových standartu výchovy dětí se točí kolem výuky dětí poslouchat autoritu – včetně náboženských, vzdělávacích, lékařských, vládních a dokonce i médií. Děti jsou trestány za zpochybňování autority a myšlení za sebe, přičemž jsou odměňovány za zapamatování a dodržování pravidel. Tento přesný „vzorec“ učí děti nevěřit si. Pokud nedokážete myslet sami za sebe a hledáte odpovědi u autorit, jak si vůbec můžete věřit?

Z dětí, které si nevěří, vyrostou dospělí, kteří také slepě závisejí na vnějších zdrojích informací, vedení, pravidlech, zákonech a nařízeních – většina těchto externích zdrojů má své vlastní skryté programy, které jednotlivce nepodporují.

Dali jsme svou moc pryč, protože nevíme, jak hledat odpovědi uvnitř sebe.

Nesprávná důvěra v externí zdroje?

Možná je lidstvo v krizi, ne proto, že jsme bezmyšlenkovitě důvěřovali institucím, které mají na srdci jejich vlastní nejlepší zájmy, ale spíše proto, že nedůvěřujeme sami sobě! Pokud bychom si skutečně věřili a hledali odpovědi uvnitř sebe, nedali bychom svou moc žádnému z těchto vnějších zdrojů, protože bychom byli schopni rozluštit pravdu ze lží.

Důvěra v sebe sama aktivuje vnitřní energetický spínač, který vás posadí na sedadlo řidiče a umožní vám být vědomým tvůrcem svého života.

S vědomím, že toto je klíč, a navzdory důkazům o opaku, se vědomě rozhodněte důvěřovat sobě nade vše ostatní, a jak začnete věřit v sebe, vaše rozhodnutí se zlepší a váš život se zlepší.  Když plně vstoupíte do své moci, jasnost se stane normou a všechny kousky skládačky zapadnou na svá místa. 

Uvnitř vás je neuvěřitelná síla, ke které lze získat přístup pouze prostřednictvím síly sebedůvěry. Možná vám nikdo ve vašem životě neřekne: „Důvěřuj si,“ ale já to říkám teď vám. Toto je klíč, který vám umožní přístup k ovládacímu panelu vašeho života. Pokud si nevěříte, bude vám odepřen přístup. Pouhý akt důvěry v sebe sama aktivuje vaše vědomí takovým způsobem, že se váš život stane super nabitým.

Ano, může to vyžadovat skok víry. Můžete mít dlouhý seznam důvodů, proč byste si nikdy neměli věřit – udělejte to přesto a pokračujte v tom, dokud nebudete mít dlouhý seznam důvodů, proč si můžete věřit. Jediný způsob, jak si kdy můžete věřit, je věřit sami sobě.

Váš vnitřní naváděcí systém obsahuje odpovědi

Váš vnitřní systém vedení je síť fyzických, intuitivních a emocionálních informací, které k vám promlouvají přímo – všemi vašimi smysly. Vaše smysly vás krmí informacemi, abyste mohli činit dobrá vědomá rozhodnutí. Svému vnitřnímu systému vedení již v mnoha ohledech důvěřujete. Když například sníte něco, co chutná shnile, přestanete to jíst. Pokud ucítíte kouř, zkontrolujete oheň. Pokud uslyšíte pláč, podíváte se, zda někdo nepotřebuje pomoc. Pokud se dotknete horkých kamen, okamžitě je pustíte.

Většina z nás bezpodmínečně důvěřuje těmto každodenním aspektům vnitřního vedení, ale na vyšších úrovních vnitřního vedení obvykle přestáváme důvěřovat sami sobě. Nedůvěřujeme svému šestému smyslu, kterým je intuice, ani našim emocionálním smyslům. Pokud si přejete vzít zpět svou sílu a získat zpět svou svobodu činit vědomá rozhodnutí, jsou tyto dva prvky vnitřního vedení nejdůležitější.

Když pochopíte, jak vaše vnitřní vedení promlouvá skrze vaše emocionální smysly a váš šestý smysl, informace mohou být stejně jasné jako vědět, kdy sundat ruku z horkého sporáku.

Technologie emočního vedení.

Nedílnou součástí vašeho vnitřního systému vedení je technologie emocí. Vaše emoce vám byly dány, abyste zažili život, ale emoce jsou také systémem vnitřního vedení.

Pokud si chcete věřit, musíte se dostat do kontaktu se svými emocemi a musíte cítit. Pokud potlačíte své emoce, přerušíte své přirozené vedení a v důsledku toho si nemůžete věřit.

Pokud máte nevyléčené emocionální problémy, mohou být tyto problémy snadno vyvolány každodenním životem – lépe známým jako emoční reakce. Emoční reakce jsou navrženy tak, aby vás chránily a udržovaly vás ve střehu, ale emocionální reakce nejsou dobrými intuitivními průvodci, protože jsou spojeny s událostmi a traumaty v minulosti. Proto je nezbytné uvolnit zadržované a nevyléčené emoce.

Vysoce kvalitní systém emočního vedení je pevně ukotven v přítomném okamžiku, pulzující jasné emoce, které poskytují vedení, které může řídit vaše činy, sladit vás s vaším záměrem, cestou a vášní.

Vaše tělo mluví

Pokud chcete slyšet své vnitřní vedení, musíte se ve svém těle dostat tam, kde je toto vedení dostupné. Naše tělo nám vždy řekne, když máme špatnou práci nebo nezdravý vztah. Každý tělesný problém je sdělením vašeho těla – snaží se vám něco sdělit. Když nedáváte pozor po dlouhou dobu, malé problémy v těle se často změní v nemoc.

Abyste se dostali do svého těla, musíte přestat své tělo kritizovat nebo jakkoli soudit své tělo. Musíte milovat své tělo a poslouchat své tělo. Čím více se budete o své tělo starat, tím zdravější bude vaše tělo a tím více informací a vedení vám poskytne.

Už víte, co dělat, abyste se starali o své tělo, takže vám to nebudu říkat. Pokud si nejste jisti, zeptejte se svého těla – o to jde.

Celé tělo je důležité, ale pokud byste se právě začali soustředit na dvě oblasti, pro většinu lidí by to bylo srdce a střeva.

Nebojte se dělat chyby

Často si nevěříme, protože se bojíme dělat chyby, tak jedeme na osvědčené metody, ale ty nás neučí, protože dokud se budete bát dělat chyby, nebudete si moci věřit. A ve skutečnosti náš strach z chyb způsobuje, že děláme více chyb, protože si nedůvěřujeme – je to začarovaný kruh, který však můžete překonat.

Smyslem je dokonce věřit svým chybám, protože nikdy nevíte, kam vás chyba může zavést. Ve všem, co děláme, včetně chyb, které děláme, je vyšší vedení a vyšší plán.

Pusťte to, co řekne svět

Je nemožné věřit si, pokud se obáváte toho, „co řekne svět“, ať už rodina, přátelé nebo společnost. Jak můžete věřit tomu, co vnímáte, když filtrujete své vjemy skrze mysl druhých? Dokud se budete více starat o názory ostatních než o své vlastní názory, vaše vnitřní vedení zůstane z vaší strany bez povšimnutí.

Pokud změníte své chování, abyste potěšili ostatní, nebo chcete být v jejich očích viděni pozitivně, odřízli jste se od své vnitřní moudrosti a personalizovaného vedení, které přichází z hloubi nitra. Abyste si věřili, musíte se vzdát potřeby potěšit ostatní.

Odpusťte srovnání

Musíte upustit od srovnávání a přestat se kdykoli s kýmkoli srovnávat. Srovnávání vás drží v pasti omezení kolektivu. Dokud se s někým srovnáváte, nemůžete mít svůj život plně pod kontrolou. K tomu patří soutěžit s ostatními o úspěch a také poukazovat na to, že nejste jediní, kdo něco zažívá. Pokaždé, když řeknete: „Dělají to jiní lidé, takže nejsem jediný, nebo ostatní to mají horší,“ dáváte si záminku, abyste neposlouchali své vnitřní vedení – a zůstali uvězněni.

Vymýtit starosti

Chronické starosti vám brání v přístupu k vnitřnímu poznání a důvěře v něj, proto musíte uklidnit svou mysl a tělo od starostí. Místo toho, abyste se soustředili na to, co nechcete, zaměřte svou pozornost na to, co chcete. Opakem starostí je vědomé tvoření.

Přestaňte se předbíhat

Pokud jste neustále zaneprázdněni a pobíháte od jedné činnosti k druhé, pravděpodobně se pohybujete rychleji, než je rychlost života. Jak si můžete věřit, když postupujete příliš rychle a předbíháte se? Zpomalte! Buďte teď tady. Věnujte pozornost tomu, co teď děláte, a pocitům, které teď máte. Mimochodem, stres je indikátorem toho, že neposloucháte své vnitřní vedení.

Buďte

Vždy je nám řečeno, abychom byli přítomni, ale „být přítomni“ čemu přesně? Existuje nespočet věcí, které lze v každém okamžiku zpřítomnit. Místo toho, abyste se snažili být přítomni, buďte při vědomí. Buďte si vědomi svých myšlenek, emocí a tělesných vjemů. Čím více jste vědomi, tím více máte přístup k vnitřnímu vedení.

Naslouchejte své fyzické energii

Vaše přirozená fyzická energie bude vždy neuvěřitelným průvodcem. Když jdeme pro sebe pozitivním směrem, máme vždy dostatek energie, i když je něco náročné. Pokud však jdeme špatným směrem, často nám chybí energie.

Následujte svou emoční energii

Štěstí je pozitivní emocionální energie – pokud budete následovat svou radost, budete následovat své vnitřní vedení. Strach, stres a přetížení jsou emoce, které vám říkají, že jdete špatnou cestou. Následujte svou radost a budete vždy vedeni.

Ztište svou mysl

Pokud se snažíte najít řešení, odpovědi vám nepřijdou na mysl, která není otevřená nebo dostupná pro přijímání informací nebo inspirace. Odpovědi přicházejí prostřednictvím tiché mysli. Nemůžete očekávat, že získáte přístup k vnitřnímu vedení, když vaše mysl uběhne míli za minutu nebo když je vaše mentální energie rozdělena.

Přestaňte se spoléhat na duchovní umění

Na numerologii, astrologii nebo psychice není nic špatného, ​​pokud nikomu a ničemu nedáváte větší moc, než dáváte sami sobě. Mluvíme o důvěře sobě a svému vlastnímu vedení více než čemukoli a komukoli, včetně andělů, průvodců a mistrů.

Učte své děti

Pokud jste rodič, učitel nebo pečovatel, učte své děti, jak si věřit.

Co když si to jen vymýšlím?

Možná se ptáte: "Jak poznám, že dostávám vnitřní vedení a nevymýšlím si to?" Mezi intuicí a vědomou tvorbou je velmi tenká hranice. Není náhodou, že třetí oko intuice se také nazývá oko představivosti.

Když obdržíme intuitivní zásah nebo vizi, vidíme jeden možný výsledek nebo cestu. Vaše intuice vám neříká, že toto je jediná cesta, nebo to je to, co byste měli dělat. Vaše intuice vám jednoduše ukazuje jednu možnost na základě vaší aktuální trajektorie, která je pravděpodobně určena vaším přesvědčením.

Nic není vytesáno do kamene, dokud tomu nevěříte. Tady leží vaše síla. Ne proto, abyste dešifrovali, zda je něco pravda nebo ne, ale spíše abyste zjistili, zda vás to, co intuitivně vnímáte, podporuje nebo ne. Pokud vás podporuje, pak tomu vědomě dejte sílu tím, že se rozhodnete tomu věřit, ale pokud ne, nechte to jít.

Otázka nezní: "Je mé vnitřní vedení správné?"
Otázka zní: "Podporuje mě tato cesta a cítím se dobře?"

Takže ano, vymyslete – vymyslete všechno. Takto si vědomě vytváříte svůj život pomocí síly představivosti a víry, kterou aplikujete na svou představivost. To je vrchol důvěry v sebe sama.
Možná si to právě teď neuvědomujete, ale všechno je jen jako – to znamená, že vaše přesvědčení tvoří vaši realitu, tak proč vědomě „neuvěřit“ realitě, která je plná radosti, míru, zábavy a hojnosti.

Důvěřujte procesu

My lidé velmi rychle děláme ukvapené závěry. Jakmile se zdá, že něco jde na scestí, přestaneme procesu důvěřovat. Věc se má tak, že život je složitý – často se zdá, že nás okolnosti odvádějí od našeho cíle, když ve skutečnosti život vytváří přímější cestu. Vím, že je těžké důvěřovat procesu, když se zdá, že vás proces vede „špatným směrem“, ale přesto mu důvěřujte. Pokud trochu uvolníte kontrolu, možná zjistíte, že to, že se věci zdají být šílené, ještě neznamená, že tomu tak skutečně je.

Tady je úlovek

Stejně jako důvěřujete sami sobě, musíte věřit i Vesmíru. Existuje Vševědoucí Síla, která působí ve všech okamžicích a v každém čase. Tato velkolepá a nekonečná síla řídí celou show – řídí východ slunce, zrození hvězd a dokonce i dokonalý rytmus vašeho těla – pumpuje vaši krev a ovládá všechny biliony buněk, aby dělaly to, co mají dělat. dělat. Pokud důvěřujete pouze sami sobě, aniž byste důvěřovali Vesmíru, uniká vám podstata, a pokud důvěřujete pouze Vesmíru, aniž byste důvěřovali sami sobě, odříznete svou moc jako vědomý tvůrce svého života.

Abyste byli úspěšným dobrodruhem v dimenzích stvoření, musíte se naučit skutečně důvěřovat sami sobě a naslouchat svému vnitřnímu vedení a také musíte důvěřovat této Nekonečné síle, která vás vezme kamkoli budete chtít.

(2 - počet hlasů)
Přečteno 141 krát