TRD - jak na prevenci a lepší zdraví

Doporučený
Tělo jako lék

Termoregulační diagnostika TRD – pomocník pro zdraví i prevenci.

Trápí vás akné, bolesti kloubů, zad, křeče v rukou a nohou? Jste po operaci a čekáte dlouho na rehabilitaci? Nebo máte obtíže, lékaři nemohou nic najít a radí vám návštěvu psychologa?

 Zkuste něco jiného. Nabízíme vám ošetření přístrojem Henex scan a Henex Harmonie. Přístroje pracují na základě homeostázy. Homeostáza je zjednodušeně řečeno, základní prvek našeho fungování organismu a regulace všech funkcí v organismu.

Vše v našem těle je regulováno, regenerováno a to na základě teploty v jednotlivých orgánech.  Díky homeostáze se náš organismus dokáže neustále přizpůsobovat vlivům zvenčí i zevnitř, které na něj působí. Tam kde je nerovnováha v organismu nebo se už něco děje to právě díky termoregulační diagnostice lze změřit a přístroj vše ukáže. 
Základem tohoto celého procesu je rezonanční vlna, ta je měřitelná a podle teploty v jednotlivých částech těla, tepnách, drahách apod. dokáže přístroj rozpoznat nejen stávající změny, které již v těle jsou, ale i ty, které ještě nezačaly, ale už se chystají propuknout, laicky řečeno. Jako když v covidu byly termo teploměry na dálku a ukázaly i když jste sami třeba to tak necítili, že máte teplotu. Toto vše se děje lidském těle na základě infra červeného vyzařování lidského těla.

Jak funguje termoregulační diagnostika TRD?

Přístroje Henex mají všechny zdravotnické certifikáty, SZÚ, SÚKL a další ověření, které jsou potřebné pro jejich bezpečné použití v praxi. Jsou certifikovány, jako zdravotnické přístroje.
 V Německu, kde tyto přístroje vznikaly, a také byly prováděny dlouhodobé, klinické studie, jsou tyto přístroje používány hlavně v preventivní medicíně a vyšetření je hrazeno zdravotními pojišťovnami. Klinické studie s přístroji Henex před uvedením do provozu trvaly více než 10 let. Studie se prováděly v rámci certifikace pro ČR i v Čechách na vybraných klinikách. V ČR pracuje s přístroji cca 5 lékařských ambulancí a něco málo regeneračních center. Hrazeno vyšetření z pojištění není… 

Jak probíhá měření přístrojem Henex?

Měření přístrojem Henex je pro klienta nenáročné. Je neinvazivní. Neprovádí se žádné odběry, žádné dlouhé čekání v čekárnách apod.  Provádí se pouze měření teploty těla na vybraných částech těla, a tyto teploty pak přístroj vyhodnotí. Jedná se o bez dotykové vyšetření. Prevence našeho zdraví je více než důležitá, to víme všichni. Henex technologie jí nabízí a zároveň umí včas díky teplotě trombocytů rozeznat změny, které se v těle dějí a chystají dít, ještě se nerozvinuly. Zároveň jsou vyvinuty přístroje Henex pomáhající i regeneraci organismu. Měření teploty organismu není tedy pro klienta náročné.  Dokáže ukázat, jak emoční reakci organismu, tak i somatickou. Psychosomatické potíže, které jsou na začátku téměř všech zdravotních obtíží, se mnohdy zkraje vývoje potíží odběrem krve, a dalšími běžnými vyšetřeními nerozpoznají, proto lze pozitivně hned od začátku terapií Henex ovlivnit tyto oblasti současně.
Zároveň lze pomocí grafu, který vyhodnocuje měření, klientovi vše lehce a hlavně pro něj srozumitelně vysvětlit. Ukázat mu na grafu místa co a proč se v jeho těle děje, kde a proč je příčina a o ní hovořit.

Cílem ošetření a následné péče je vytvořit a následně zachovat co nejlepší homeostázu organismu každého klienta a jeho psycho -neuro-endokrino-imuno-rovnováhu

Záměrem této metody je udržet člověka zdravého a být mu nápomocen v boji s civilizačními překážkami, jako jsou stres, špatné ovzduší, vztahy, krize apod. a pomáhat mu tak zvládat a minimalizovat organické poškození organismu. TRD ukáže jasně klientovi teplotní rozdíly v orgánech, měkkých tkáních, ukáže tepelné bloky, psychosomatický nesoulad v organismu a mnoho dalšího. TRD pak umožní klientovi vše snáze pochopit a změnit příčiny.

Více informací o tom, jak ošetření funguje a o přístrojích najdete na www.sini.cz

Terapie Henex slouží jako prevence zdraví. Nenahrazuje v případě nutnosti klasickou zdravotní péči. Objednat se můžete na uvedených kontaktech. Tel: 733 443 955 email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

(4 - počet hlasů)
Přečteno 408 krát