Přírodní léky
Přírodní léky

Farmaka nebo přírodní léky?

Doporučený
Zdraví z přírody

Máte v tom jasno?

Jak na vysoký tlak když je sice zvýšený, ale máte zvolit mezi dietou, cvičením a nebo trvale užívat léky?

Pokud není vyloženě tlak hraniční, lékaři sami nabízí možnosti, než nasadí medikamenty. Jenže vám dají na výběr a vy?

Jste v rozhodování?

Pokud vám lékař předepsal léky na hypertenzi, nebo tak zvažuje udělat, a vy jste ještě nevyzkoušeli žádnou přírodní léčbu, zkuste to napravit. Možná, že se váš zdravotní stav, dá ještě zachránit. Kombinace ingrediencí z receptu níže vám pomůže upravit krevní tlak, ale také snížit nebezpečnou hodnotu cholesterolu na správné číslo.Vše, co budete potřebovat, najdete v nejbližším obchodě, ale mnohdy také i u sebe doma. Jedná se o levné potraviny, které si může dovolit každý.

Proč tento recept nezkusit?
Pokud nepomůže tak neublíží.

Ingredience na celý týden
Tři lžíce strouhaného zázvoru
Tři stroužky česneku
Tři lžíce jablečného octa
Tři lžíce medu
Tři lžičky citronové šťávy

Příprava je velmi jednoduchá – vložte všechny ingredience do mixéru a několik minut mixujte vysokou rychlostí. Poté směs skladujte pět dní v chladničce. Mějte na paměti, že tento silný lék by měl být užíván v množství jedné lžičky denně před snídaní a před večeří.

Jak to působí?

Česnek v těle působí jako ochránce před infekcemi a viry. Nikdy ho nekonzumujte nalačno a samotný, protože by se vám mohlo přitížit. Vždy jej rozdrťte a konzumujte s dalšími ingrediencemi nebo v celém jídle. Jablečný ocet vaše tělo dokonale vyčistí a zabrání toxinům, aby se ukládaly. Také citrónová šťáva, ačkoli je na chuť kyselá, v těle působí zásaditě a udělá tak v těle zdravé prostředí. Lymfa poté může bez problému proudit, orgány mohou bez potíží pracovat a vaše tělo je v dokonalé harmonii. Zázvor je kořením, které má stejně zdravé účinky jako česnek. Jeho chuť je lehce ostrá a můžete jej přidat do každého běžného jídla. Díky jeho konzumaci vás přestane pálit žáha, srdce nebude tak silně bušit a v kombinaci s medem se také někdy používá jako afrodiziakum.

Kdy se receptu vyhnout!

Některé potraviny z receptu mohou agresivně působit zejména na děti nebo těhotné ženy. Těm se proto nedoporučuje, aby podobná jídla konzumovaly.

(1 Hlasovat)
Přečteno 152 krát