Drbete rádi?

Trochu jiné zprávy

Chytáte se do pasti?

My všichni chceme žít v jiné realitě než té, kterou právě žijeme, než té jak  nám ji určují jiní, navíc se často utvrzujeme v tom, že my tedy žijeme jinak, tak proč se někdy podílíme na propagaci temnoty a strachu a ani si to neuvědomujeme?

Proč? Důvodem, proč se člověk bude zapojovat do moci nad ostatními a do dalších negativních zkušeností a spolutvoření, je většinou prostě nedostatek možností a míst k setkání.

Většina pracovníků Světla na Zemi neví, co jsou negativní programy. Neví, že strach, bolest, utrpení, hněv, frustrace, žárlivost atd. jsou destruktivní a nemají žádný pozitivní přínos pro ně samotné nebo pro lidstvo. Věděli jste například, že následující rčení se učí proto, abyste byli zdravotně postižení a nemohli vyjádřit své pravé já? Mohou se zdát neškodná... Zkuste se zamyslet zda a v jakých souvislostech je používáte. 

Bez tmy nemůžete vidět světlo.
Protiklady se přitahují.
Špatné zkušenosti a bolest vám pomohou stát se lepším člověkem.
Opravdu? Není to jen velmi světlá výjimka?
Nebyli byste tím, kým jste dnes, bez bolesti, kterou jste prošli (tato je svým způsobem pravda, ve skutečnosti byste místo toho byli mnohem schopnějším člověkem)
Jste obětí životních okolností.

Jen náhoda?

To je jen pět příkladů programování, které je tak zakořeněno v naší společnosti, že většina světelných bytostí jim skutečně věří, že jsou pravdivé. Existují tisíce dalších takových programů, které umožňují negativním lidem a entitám na Zemi tlačit vás a vaše blízké do jejich společného tvoření. Klíčové slovo tam bylo „povolit“.
Ano, bez toho, abychom to na Zemi dovolili, by se to nestalo. Máme svobodnou vůli , jenže mnohdy ji zcela dobrovolně dáváme jiným. Zdá se, Vám, že vy určitě toto neděláte?

Omyl a zase omyl.

Kolikrát jste skočili na špek egu, které vás utvrdilo v tom, že druhý tomu lépe rozumí, má vzdělání, zkušenosti atd. Vy jste  to ani nezkusili a svobodně svou vůli předali. Kolikrát jen z důvodu, že jste byli unavení, se vám prostě nechtělo, jste svou věc nechali na druhém. Pokračovat se dá dlouho. Zdá se to nevinné, Zůstalo to však  bez následků? 
Zkuste si po pravdě odpovědět... 
Tento test napoví, zda jste stále v temných hrách, a jak se dostat ven, pokud odpovídáte ano:

Otázky.

Zůstáváte někomu loajální, i když ublížil vám nebo ostatním?
Máte ve své minulosti velmi bolestivou zkušenost, o které jste přesvědčeni, že z vás udělala to, kým jste?
Máte neustále obavy (o sebe, svět, věci nebo jiné lidi?)
Děláte si někdy starosti s tím, co si o vás ostatní myslí nebo co k vám cítí, a chcete, aby vás měli rádi nebo milovali?
Baví vás negativní, destruktivní, drby?
Pomlouváte někoho, když není v místnosti?
Podceňujete se?
Neustále se hádáte s jinými lidmi?
Cítíte vztek a rozčilení nad tím, co vidíte jako porušení práv Země nebo lidstva?
Jsou podle vás lidé, kteří jsou podrobeni násilím vůli jiných, oběťmi, jsou to jednotlivci, které musíme zachránit?
Jste ve stresu?
Nejste schopni se vyjádřit, máte trému a tak jste raději v ústraní, protože víte, že to ostatní lidi rozčiluje?

Dobře, to je test. Pokud jste na kteroukoli z výše uvedených otázek odpověděli „ano“ nebo jste měli pocit, že seznam je zlý, nesprávný nebo negativní , znamená to, že stále máte nějaké způsoby, jak být plně zmocněni a vědomi. 

Znamená to, že...

Máte pevné, laskavé a milující hranice.
Už nenesete břemeno oběti nebo agrese, ale uvolnili jste tíhu minulých zkušeností a umožnili  jste si ať,  vám energie a nadšení, už nenese tíhu toho co bylo...
Ve vašem životě nejsou žádné starosti, znáte a důvěřujete svým rozhodnutím a volbám svého vyššího já, ostatních lidí a můžete se pohybovat životem zmocněným a vědomým způsobem.
Vy rozhodujete co prožíváte a jak.
Můžete se vyjádřit ve svém plném světle bez obav a také to děláte.
Umíte poznat a identifikovat drby, jejich energii, jaké skutečně jsou, a máte odvahu změnit téma na podpůrnou energii pro osobu, o které se mluví. Nemáte potřebu mluvit o někom kdo tam není a nemůže se k tomu vyjádřit.
Když proti někomu něco máte, jste schopni dané osobě vyjádřit, co k věcem cítíte, a nepotřebujete, aby to ostatní slyšeli.
Jste schopní, velmi schopní, silní a uvědomělí.
Už necítíte  potřebu, abyste měli pravdu a dělali druhým špatné věci.
Chápete, že Země/Gaia a Lidský kolektiv nedělají chyby.
Chyba je něco co nelze napravit.
Můžete se pouze mýlit.
Omyl jde napravit.

Nyní víte, že přemýšlení, o osobě nebo lidech jako o oběti, je zbavuje jejich moci a vy máte nástroje, které jim pomohou vystoupit z této energie namísto jejího šíření.

(0 - počet hlasů)
Přečteno 173 krát

Více z této kategorie:

« Jste úžasní Nebojte se »