Už jste spali dost!

Doporučený
O duši

Vzbuďte se.
Zdá se vám nadpis trochu DIVNÝ? Pokud se však na chvíli zastavíte ve shonu dne a zamyslíte, věřím, že na druhou dobrou už to tak divné nebude. 

Většina lidí prochází svým životem jakoby ve spánku. Buď se ztotožňují výhradně s touto 3 D realitou, nebo věří v posmrtný život, který jim je dán, pokud se zaživa chovají dostatečně dobře.

Jenže abyste se probudili, musíte jít k sobě dovnitř, odemykat všechny ty vytěsněné, schované vzpomínky a zkušenosti a vypustit je jako bílou holubici. Ano, vím, zní to divně, jenže venku nic nenajdete. Pokud se chcete probudit, tak jediná cesta vede dovnitř a je při ní potřeba otevřít vše co v sobě máme.  V dnešní době, slýcháme různá vedení, nauky a jiná moudra, jak být sám sebou, kvantovat si svou budoucnost, přitahovat si peníze, bohatství, lásku. Děláte vše podle moudrých knih a efekt nepřichází? Popravdě ani nemůže. Co funguje jednomu nemusí druhému. Zapomněli jsme se sami sebe ptát. Ptát na co? Na vše. Zda je to či ono pro nás to správné, jak se cítíme, zda s tím, co děláme se cítíme šťastni, seberealizováni. Bojíme se, že bychom museli něco v sobě vevnitř změnit, tak raději jedeme podle návodu a naše seberealizace nám uniká. Tu nezískáte modlením se k němu, či zpíváním manter i když určitě na určité úrovni to hluboký význam má.

Rozhodujete se podle sebe nebo druhých?

Co je to vlastně ta seberealizace? Je to probuzení uvědomění, že jste skutečně Zdrojovou, vesmírnou součástí, svou součástí Reality. Nacházíme se v simulovaném vesmíru, který je hřištěm pro zážitkovou existenci a vývoj duše. I když tělo rozhodně máte, nejste své tělo. Navykli jsme si chovat se z pozice těla a uvažovat o sobě pouze z pozice těla. Jenže jistě si pamatujete úžasný okamžik, pocit, když se vám něco povedlo, něco bylo wau. To byl stav vaší duše, to byl stav vaší seberealizace, kdy jste byli v souladu se sebou samými. Stát se seberealizací vám také dává vědomí intimní celistvosti všeho vašeho bytí. Ne nadarmo se ve všech svatých písmech praví: "Když najdeš sám sebe, kdo opravdu jsi, zjistíš, že všichni a všechno je jedno." Všichni jsme k sobě neoddělitelně spjati. To, co každý z nás dělá, ovlivňuje každého z nás.
Sbíráte nálepky? Abyste se našli, musíte zapomenout na všechny nálepky, které jste si dali nebo vám je dali.
Nejste jen jméno, váha, výška, vzdělání, pohlaví, jste mnohem víc, a to se o sobě nedozvíte, pokud to v sobě v těch tmavých komnatách nezačnete hledat. Ano vím, to hledání občas bolí, občas nám ukáže že jsme jiní, než si myslíme a nám se to jednoduše nelíbí, tak se vrátíme zase zpět do své formičky a žijeme dál ten ohraničený život. Jenže život, vesmír, Bůh, energie, názvů a jmen je mnoho, ale to vše jsme my a nemáme hranice toho co můžeme. Teď nepolemizujme nad tímto z pohledu dobra a zla a z pohledu právních norem, které ano jistě nám dávají určité hranice, protože žijeme tady na Zemi a jsme na různých úrovních vývoje a toto vše je potřeba. To všechno je pravda.

Seberealizace, bez ohraničenost je zde myšlena, co vše dokážeme a můžeme vykonat sami pro sebe bez toho, že to je na úkor druhých, a hlavně na úkor nás samých… 

Bojíte se?

Svým způsobem je seberealizace jednoduchá. Nemusíte létat do ášramu v téměř neustálé meditaci, abyste se stali svou Seberealizací. Je to vlastně docela snadné, pokud jste tomu otevření. To, co se snažíte najít, je to, co ve vás již existuje...a to je pravé Já. Je s vámi, ať jste kdekoli a při všem, co děláte. Můžete se spojit se svým skutečným já zcela jednoduše tím, že to uznáte. Za prvé, můžete použít meditaci jako svůj hlavní nástroj, jak se s ním dostat do kontaktu. Poté se s ním můžete jednoduše spojit v reálném čase, aniž byste museli procházet vizualizační meditací. Existuje mnoho způsobů, jak toho dosáhnout, ale zde je jeden, efektivní pro většinu lidí. Zvládne ho i ten kdo nemedituje. Posaďte se rovně se zavřenýma očima a zhluboka dýchejte. Představte si malou zářící bílou verzi sebe sama, jak sedíte přímo ve středu vašeho třetího oka.
Přesuňte své vědomí do režimu první osoby malé verze sebe sama, když se pohybujete dolů centrálním kanálem, který je zarovnán s vaší páteří, dokud nedosáhnete solár plexu. Chtěli jste v dětství být kosmonautem? Zde vaše malá verze přistane na rotujícím ohnivém disku, který se neustále otáčí rychleji a zvedá vás zpět vaším centrálním kanálem nahoru skrz vaši korunu.
Vidíte malou záři stoupající nad vaším fyzickým tělem, stoupající k obloze, kolem Země, dále a dále... pohybovat se rychleji a rychleji kolem planet sluneční soustavy a daleko za ní. Ohnivý disk se pod vámi neustále otáčí. 
Vaše interní GPS vás zavede k něčemu, co vypadá jako hvězda. Tato zářící koule energie k vám začne „mluvit“ a vy s ní budete moci konverzovat. Můžete dokonce jen zažít silné emoce nebo vidět nějaké obrázky. Spojte se s hvězdou, protože je vizuálním symbolem vašeho pravého já.
Zeptejte se ho na vše, co chcete vědět o sobě, životě a Realitě. Až skončíte, myslete na to, že se chcete vrátit zpět do svého těla. Uvidíte malou verzi sebe sama, jak cestuje rychlostí světla prostorem, zpět do svého těla, do středu svého třetího oka. Když budete připraveni, můžete otevřít oči.

Jste kouzelník.

Vaše vlastní seberealizace je ten největší dar, který můžete dát sobě i světu. Když se probudíte, abyste pochopili, kdo skutečně jste, celé vaše vnímání Reality se změní způsobem, kterému nemůžete rozumět, když o ní čtete. To je něco, co musíte zažít na vlastní kůži. Až budete připraveni, pozdravte své pravé já. Budete rádi, že jste to udělali. Ten zážitek toho, že můžete kamkoliv, dělat cokoliv co vás naplní radostí a láskou ve vás už zůstane.
Je jedna moudrá životní pravda. Jeden se rozhodl, že věc nejde a opravdu nešla. Druhý nevěděl, že to nejdezkusil to – a povedlo se. Jak to? Nedal si, neměl hranice.

(1 Hlasovat)
Přečteno 127 krát

Více z této kategorie:

Mám se prát? »