Modrá nebo Indigo?

Doporučený
O duši

Poznáte se?

Poznat Indigo, není zase tak těžké, lidé povolaní k duchovním účelům mají téměř stejné charakterové vlastnosti.

Je však důležité, abyste věděli, jaké je vaše konkrétní povolání, služba, abyste mohli snáze reagovat na volání své touhy předávat své vědomosti dál a rozvíjet dary, které přinášíte. Dospělý Indigo dlouho váhá než vyjde ze svého stínu. Indigoví lidé mají dar empatie, nadhledu, a dokonce i emočního léčení. Rodí se s těmito dary, protože svět potřebuje moudrost, aby přinesl paprsek světla do tohoto stmívajícího se světa. Zde jsou hlavní znaky, které vám prozradí, že jste dospělý indigo. 

9 hlavních příznaků, že jste dospělý Indigo:

Jste extrémně zvědaví.

Stále se ptáte, ať už přátel či jen sebe sama, proč se všechno děje, zvláště ty průšvihy, které se kolem vás dějí a, které mnohdy přitahujete, jako můra světlo. Nechápete proč věci nejdou, když mohou jít. Chcete vědět, proč existuje chudoba, nenávist, konflikty a nerovnosti. Neakceptujete, že mezi věcmi bude mezera, a tak vše zpochybňujete, abyste si spojili body. Umíte věci spojovat a propojovat, stejně tak lidi. Jste kreativní. 

Tradiční systémy moci, nemusíte.

Indigové se necítí dobře s autoritou. Neradi se řídíte pravidly a nařízeními, protože se omezují jen na zažité věci a pořádky. Chápete, že lidé by neměli být ovládáni jinými lidmi, kteří nad nimi rádi uplatňují moc. V určitém okamžiku svého života jste možná byli obviněni ze vzpoury navzdory čistotě svých úmyslů. Nebo se situace obrátily zcela proti vám a vy jste nebyli schopni pochopit jak to... Nechystáte  kampaň proti elitám, ani se do podobných aktivit nezapojujete, vy jen vidíte mezery v systému a chcete to opravit, jak uznáte za vhodné. Napadají vás jednoduché návody a ty se snažíte po svém sdělovat dál. Vytváření nových způsobů, hledání nových cest to je váš způsob, jak tyto informace předávat dál.

Můžete a také cítíte utrpení druhých.

Jako dospělý indigo jste empat až do morku kostí. Nesnesete vidět bolest a utrpení jiných lidí. Díky tomu se vyhýbáte situacím, kdy se cítíte bezmocní, protože víte, že nemůžete udělat nic, abyste pomohli. Všem nemůžete pomoci. Není to tak, že by vás to nezajímalo, jde jen o to, že se cítíte emocionálně vyčerpaní, když čelíte situacím jako bezmoc.

Poznáváte se?

Jste hluboce spjati se zvířaty a přírodou. Jste ve velkém souladu s přírodou a trávit čas v ní je váš způsob, jak se uzemnit. Jak uvolnit napětí a jak získat nové nápady.

Také milujete zvířata a můžete se dokonce vydat vlastní cestou, abyste je zachránili, ochránili, a dokonce i bojovali za jejich práva. Je to proto, že věříte, že s každou bytostí by se mělo zacházet stejně a měla by žít důstojně. Respektujete fakt, že každá bytost je na zemi, z nějakého důvodu, s nějakým úkolem, který si vybrala splnit. Ať je člověk, zvíře či skála. 

Míváte záchvaty deprese než se naučíte se svou energií zacházet.

Deprese není pro indigové dospělé překvapením, vzhledem k ošklivosti a nespravedlnosti, kterou svět prochází. Už v pubertě vám deprese začíná lézt na nervy, protože stále nechápete, co se děje venku a uvnitř vás. Protože nedokážete pochopit, proč ostatní hledají, jak získat peníze a moc ,mít stále víc, i když z toho nemají radost,  je pro vás těžké přizpůsobit se tomuto světu. Možná si myslíte, že s vámi není něco v pořádku nebo že se nemůžete zařadit do společnosti. Možná si myslíte, že společnost se mýlí. Obojí může a bývá pravda. Proto je tak důležité najít způsob jak to své předávat dál. V momentě, kdy najdete svou cestu, už vás výše zmíněné přestane trápit a vy budete dláždit cestu hledajícím.

Máte přirozenou moudrost Universa.

Jste přitahováni k duchovním naukám.

I když jste možná nebyli vychováni v náboženském prostředí, duchovně k němu inklinujete. Nebo, pokud je vaše rodina věřící, následujete své vlastní duchovní sklony. Jste přitahováni duchovními naukami od osvícených lidí z celého světa. Vaše spiritualita je hluboce zakořeněna ve skutečnosti, že jste duchovně zralí za hranicí svých let. Lidé si toho nemohou nevšimnout.  

Pevně ​​víte, že váš život má smysl.

Zatímco ostatní usilují o úspěch ve své profesionální kariéře, vy usilujete o život, který má smysl. Víte, že máte naplnit poslání a jste zaneprázdněni hledáním způsobů a prostředků, jak toho dosáhnout. Tato cesta však není jednoduchá, protože nevíte, jak a kde hledat podporu. Ale to vám nebrání dělat svět lepším místem.  

Velmi často narážíte na synchronicitu.

Jakmile zahájíte tuto cestu, pomoc přijde po cestě. Vesmír se postará o to, abyste mohli dělat to, co má vaše duše na mysli. Abyste věděli, že jste na správné cestě, s mnoha náhodami se budete setkávat velmi často, možná i denně. Vaše podvědomí vám pomůže vidět stopy, které vám napoví, zda jste na správné cestě. Vzhledem k tomu, že můžete vnímat věci ve zcela jiném světle, mimo iluzi reality, všimnete si těchto znamení více než kterýkoli jiný obyčejný člověk. Časem už nemáte potřebu nad tím přemýšlet či s někým probírat. 

Máte kreativní pudy.

Mnoho věcí vás inspiruje. Inspirace k vám přichází velmi často a povzbuzuje vás k tomu, abyste něco vytvořili. Máte sklony k umění a hudbě. Vaše umělecká stránka vás vždy tlačí k tomu, abyste něco udělali a vyjádřili svůj vnitřní svět. Může to být psaní, hra na nástroj, malování nebo dokonce zpěv, ale ať už je to cokoli, jste povzbuzeni, abyste něco vytvořili, něco vyrobili.

Pokud s vámi výše uvedené souzní, pak jste dospělý indigo. Přijměte své jedinečné poslání a začněte následovat cestu, která je jedinečná a vaše. Je normální cítit strach nebo nevědomost. Důvěřujte si, vše důležité už máte v sobě, jen si vzpomenout...

(1 Hlasovat)
Přečteno 157 krát