2 nebo 12 vláken DNA?
2 nebo 12 vláken DNA?

2 nebo 12 vláken DNA?

Doporučený
O duši

Naše DNA.

Jistě si ze školy pamatujete z hodin biologie, co je DNA. Jenže vás učili jen část. Pojďme si tedy pojem DNA trochu přiblížit.

Lidstvo bylo po celou dobu naší existence jinými entitami žádané kvůli jedné malé věci zvané lidská DNA. Naše DNA byla poškozena a byli jsme ochromeni, a to až do bodu, kdy jsme nikdy nevěděli, jak neuvěřitelní ve skutečnosti jsme.

Naše DNA se aktivuje, to znamená, že tyto dva biologické řetězce DNA začnou komunikovat s těmi 10 řetězci DNA, které jsou skrze ně spirálovitě propleteny. Těchto 10 vláken DNA nám bylo záměrně odříznuto, protože těchto 10 vláken jsou naše inter dimenzionální vlákna. Tyto vlákna „přestřihli“ tak, aby nemohly komunikovat se dvěma biologickými vlákny. Nemohli komunikovat, takže nás to udržovalo ve velmi nízké vibrační existenci – vědomí si sami sebe.  

2 vláknová DNA nás izoluje.

2 vláknová DNA nás izoluje od neuvěřitelné reality. To znamená, že naše DNA má 12 vláken a pro každou dimenzi je jedno vlákno a toto konkrétní vlákno odpovídá této hustotě zkušenosti, je to zkušenost s těmito vyššími frekvenčními hustotami, která pokračuje v našem vývoji, a to je to, v čem se nás chtějí jiné entity a elity udržet.

Tato realita 12 vláknové DNA ukrývá všechny naše psychické schopnosti, telepatii, léčitelské schopnosti, cestování časem, všechny naše Akášické záznamy a mnohem, mnohem více! Tento temný nepřítel usiluje o vymazání původního plánu lidské DNA, který se tady a teď snažíme obnovit, obnovení 12 vláknové DNA má za úkol nás vrátil k našemu původnímu plánu, jako v době našeho stvoření.  Kdy jsme byli jedno s Vesmírem. Tito temní vládci se snaží potlačit náš vzestup! 

Musíme si uvědomit, jak daleko tito psychopati zašli, aby snížili naši DNA. To znamená, že se pokusili potlačit náš vzestup pomocí chemikálií, toxinů, jedů, vakcín, GMO potravin, bombardují nás nízkofrekvenčními signály, aby nás udrželi pod kontrolou. V současné době jsou ve velkém úsilí o fyzickou, globální kontrolu, protože nemohou zastavit to, co se děje kvůli tomuto neuvěřitelnému lidskému probuzení!!  

Plán nepřítele.

Drakonická opatření, kterými musí tito špinaví hráči projít, jsou skutečným důkazem naší neuvěřitelné síly. Tito elitní psychopati žijí v extrémním strachu, že se lidstvo probudí a rozšíří své vědomí, jelikož ztrácejí vše, co znamená úplnou kontrolu nad celým jejich impériem. Plán nepřítele je vymazat každý kousek našeho původního kódu, aby dosáhli úplné kontroly nad lidskou rasou. Už se o tom psalo dříve, že se to stalo Šedým. To znamená, že v 80. letech došlo k velké fázi únosu lidstva Šedými, protože Šedí se stávali plně umělou inteligencí. Ztráceli veškerou sílu individuálního myšlení a potřebovali naši DNA, aby tu svou přivedli zpět, ale bez úspěchu.

I oni byli obětí tohoto plazího živlu. Jsou a byli vymírající rasou. Účelem těchto temných hráčů je vytvořit hybridní lidskou rasu. Chtějí ať jsme rasou zkažené, neempatické umělé inteligence bez individuálního myšlenkového procesu nebo emocí.

Protože emocemi klademe otázky, chceme na otázky odpovědi, které jsou pro ně hlavní hrozbou. Chtějí, abychom byli zkorumpovanou umělou pokrevní linií, abychom mohli být snadněji kontrolováni. Usilují o potlačení naší frekvence a dělají to biologicky, dělají to jedy, toxickými očkováními, jedovatými potravinami atd. Dělali to vědomě, dělají to frekvenčním bombardováním nízko vibračními signály.

Boží frekvence.

Lidé, kteří nejsou od začátku psychicky stabilní, jsou těmito signály snadno poškozeni. To znamená, že pokud se chystají přejít z nízké životní frekvence, tyto signály a frekvence je vtáhne zpět. To znamená, že přijdou o rozum, upadnou do depresí, nemocí, strachu. Tito temní vládci vědí, že hranice a omezení omezují náš duchovní růst. Protože naše DNA existuje nejen biologicky, ale i prostorově. Usilují o to nás zároveň vědomě biologicky zničit, ale to se nestane. Tito elitní psychopati vědí, že   ztrácí své mocné impérium, a nehodlají to nechat jít bez boje. Proto je současná globální situace, jaká je. Není to nahodilé, vše je promyšlené. Bude to drsné, velmi drsné, ale lidstvu nezbývá než se snažit o své vyšší vědomí a obnovení své původní DNA, své Boží frekvence. Tím se stává plně sám sebou a síla elit a entit tím slábne.

(2 - počet hlasů)
Přečteno 191 krát