Karma je prý ZDARMA

Doporučený
O duši

Co je tedy špatně? Všichni jsme si v životě prošli těžkostmi. Někdy to bylo tak špatné, že se to mohlo zdát nesnesitelné. Poslední věc, kterou potřebujeme slyšet, je, že je to nějak naše „chyba“ skrze „karmu“. 

Také skutečnost, že v Jednotě neexistuje žádný soud, se často někým traduje, že může být svědkem např. zneužívání dítěte a nic s tím nemá dělat, protože v Jednotě neexistuje žádný soud a odsuzování. Nebo, že bychom měli do svého života přijímat destruktivní a negativní lidi, protože soudit je špatné a oni nás něčemu učí atd. atd….

Pěkná blbost!!!

Promiňte, ale výše uvedená přesvědčení jsou povrchní chápání karmy i Jednoty. Pokud se vám nedávno nebo v minulosti stalo něco špatného, ​​není to vaše „chyba“. Není to ani něco, za co jste zodpovědní. Kdybyste na to byli schopni v té určité chvíli reagovat, pak byste kvůli tomu tenkrát tolik netrpěli, nebo kvůli tomu stále ještě trpíte. A to je celý smysl té karmy. Reagování, příčina a reakce.

Jak tomu mám rozumět?

Karma není „chyba“ nebo odplata. Karma jsou prostě vzorce, ve kterých jsme uvízli, programování. Pokud jsme naprogramováni, ať už zkušenostmi, výchovou a kulturními přesvědčeními v tomto životě nebo jinými, v určitém vzoru, například vždy romanticky připoutáni k hrubým alkoholikům, pak se to stane součástí našeho vibračního podpisu. Je to v nás zakořeněno a je součástí naší reality. Až v momentě, kdy se v nás něco mění a změní, můžeme změnit náš postoj oběti. Pokud by nikdo tam venku neviděl ten vzorec jako něco negativního, protože neexistuje žádný soud, nebo protože je to naše „chyba“ kvůli karmě, nebo že jsme si „vytvořili svou vlastní realitu“, pak by existoval i nadále. Nebo, pokud je to vše, co mohli říci, pak nejen pokračujeme ve vzoru, ale také se cítíme provinile a špatně, že je to naše vlastní práce. A o to jde. Nemůžeme být „schopni reagovat“, když uvízneme v naprogramovaném vzoru. Když jiný neznáme. Potřebujeme pomoc, abychom se dostali z naprogramování. Potřebujeme někoho nebo něco, co nám pomůže posunout naše vědomí z tohoto vzorce a umožní nám na něj konstruktivně reagovat. Jako když slepce převedete přes rušný přechod. Jakmile jsme mimo vzorec, jsme schopni reagovat pozitivnějším způsobem. Jsme schopni si pomoci sami.

REAGUJTE HNED!!!

pravděpodobné, že přestaneme trpět. Jednota integruje radost a bolest. Integruje všechny zkušenosti. Ale dává nám sílu, dává nám možnosti, dává nám způsoby, jak reagovat na situace a lidi, kteří minimalizují bolest, utrpení a strach, a posouvají nás zpět na správnou cestu, zpět na cestu naší duše, zpět k našim vášním, posláním. A NAŠIM vlastním cílům. 

Kudy z toho ven? Cesta z labyrintu je najít východ.

Pokud budete v panice, východ nenajdete.
Když se zastavíte, začnete pozorovat, jak jdou větve, kameny, materiál labyrintu, zjistíte odchylky a východ najdete.
Stejně je to v životě, nejprve se musíte zastavit, najít směr a pak teprve jít… 

(2 - počet hlasů)
Přečteno 143 krát